Kaupunginjohtaja - Rauman kaupunki

Kaupunginjohtaja - Rauman kaupunki

Tule Raumalle
KAUPUNGINJOHTAJAKSI
Tule meille johtamaan uuden sukupolven organisaatiota ja edistämään hyvinvointia ja elinvoimaa. Työtäsi tukee osaava ja nuorekas henkilöstö poikkihallinnollisine tiimeineen. Rauma tunnetaan rohkeana kaupunkina, jossa on tekemisen meininki.
Meillä on Suomen parhaana palkittu kaupunkikeskusta, menestyvä satama ja energiayhtiö sekä vuosien kokemus osallistavasta suunnittelusta ja tavoitteellisesta strategisesta toiminnasta.
Tarjoamme Sinulle työkaluksi Suomen vetovoimaisimman ja persoonallisimman seutukaupungin. Upea Vanha Rauma, meri, vilkas kulttuurielämä ja hyvät liikuntamahdollisuudet tuovat virkistystä kaupunginjohtajankin työhön.
Haemme kaupunginjohtajaksemme yhteistyökykyistä johtajaa, joka kehittää kaupunkiorganisaatiota ja elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä. Vastaat osaltasi Rauman vetovoiman ja pitovoiman lisäämisestä. Vahvistat kaupungin menestymisen edellytyksiä myös kulttuurin, matkailun ja kansainvälisyyden osalta.
Johtajana olet osallistava, helposti lähestyttävä ja aidosti kiinnostunut palvelujen kehittämisestä. Pystyt luomaan verkostoja sekä paikallisesti että valtakunnallisesti.
Tehtävän hoito edellyttää sujuvaa englannin kielen taitoa. Sinun tulee täyttää viran kelpoisuusehdot, jotka ovat virkaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja perehtyneisyys hallintoon. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTESin mukaisesti. Osana valintaprosessia teetämme soveltuvuusarvioinnin valituille hakijoille.
Täytämme kaupunginjohtajan viran toistaiseksi, ja noudatamme virkasuhteessa kuuden kuukauden koeaikaa. Virkaan valitun uuden kaupunginjohtajamme on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Toivomme sinun esittävän hakemuksessasi palkkatoivomuksesi.
Pyydämme toimittamaan hakemukset ansioluetteloineen torstaina 5.12.2019 klo 16.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@rauma.fi tai osoitteeseen Rauman kaupungin kirjaamo/Kaupunginhallitus, PL 41, 26101 Rauma.

Lisätietoja

https://www.rauma.fi/kaupunki-ja-hallinto/organisaatio/tule-meille-kaupunginjohtajaksi/

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat
Kalle Leppikorpi, kaupunginhallituksen puheenjohtaja, puh. 044 793 3004
Tomi Arppe, konsultti, Mercuri Urval, puh. 045 127 4656
Juha Laurila, konsultti, Mercuri Urval, puh. 044 975 7848

Rauman kaupunki
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää, joista noin 1000 työskentelee sosiaali- ja terveys-virastossa. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.