Haemme Varkauteen, Savon sydämeen, A. W. Ahlströmin jalanjäljille uudeksi edelläkävijäksi

KAUPUNGINJOHTAJAA

vakituiseen virkasuhteeseen.

Oletko se Sinä? Uuden ajan kaupunginjohtaja, joka tähyät tulevaisuuteen mutta samalla toimit ja kehität tässä ja nyt? Kokenut ja määrätietoinen henkilöstön, talouden ja verkostojen johtaja, joka tunnet riittävästi myös kunnallishallinnon kiemuroita? Innostunut ja innostava kehittäjä, joka saat kaupunkistrategiatyöhön uusia kierroksia? Joka liikut luontevasti kuntalaisten ja yrittäjien arjessa sekä ajat sinnikkäästi Varkauden etua myös isommissa ympyröissä?

Varkaudessa teet työtä ihmisen kokoisessa kaupungissa, jossa kaikki on lähellä, palvelut ja kumppanit - kansainväliset teknologiayritykset, muut edistykselliset elinkeinoelämän edustajat ja vireän kaupunkiyhteisön toimijat.

Jos tunnistat itsesi Varkauden uudeksi edelläkävijäksi, huomioithan, että edellytämme Sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Kaupunginjohtajan virka avautuu 1.1.2022 mutta toivomme Sinun ottavan apulaiskaupunginjohtajan viran vastaan jo 1.4.2021 tai sopimuksen mukaan nykyisen kaupunginjohtajan lähtiessä vuosiloman viettoon.

Voimme edellyttää Sinun osallistuvan myös erilliseen soveltuvuustestiin. Jos tulet valituksi virkaan, pyydämme Sinulta hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastasi ennen viran vastaanottamista. Virkaasi täytettäessä noudatamme 6 kk:n koeaikaa. Teemme kanssasi johtajasopimuksen.

Toimitathan Varkauden kaupunginhallitukselle osoitetun hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen 30.10.2020 klo 12 mennessä ensisijaisesti Kuntarekry-palveluun. Voit toimittaa hakemuksesi myös postitse osoitteeseen: Varkauden kaupunki, PL 208, 78201 Varkaus (kuoreen merkintä: kaupunginjohtajan haku). Pidämme hakemusasiakirjat muistona itsellämme.

Pyydämme mahdolliset työ- ja opintotodistukset nähtäväksemme erikseen, mikäli koemme tarpeelliseksi.

Saat lisätietoja meiltä:

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pia Hedman, puh. 044 444 2505, s-posti: pia.hedman@varkaus.fi
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen, puh. 040 356 6869, s-posti: timo.suhonen@varkaus.fi

Lisätietoja

http://www.varkaus.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Pia Hedman, puh. 044 444 2505, s-posti: pia.hedman@varkaus.fi
Kaupunginhallituksen puheenjohtaja Timo Suhonen, puh. 040 356 6869, s-posti: timo.suhonen@varkaus.fi

Varkauden kaupunki, Konsernipalvelut
Osoite: Ahlströminkatu 6, 78250 Varkaus

Warkaus on vahvaa teollisuusperintöä ja kansainvälistä energiateknologiaa vain tunnin matkan päässä Kuopiosta ja Mikkelistä, Saimaan rannalla. Järvien halkomassa kaupungissamme kaikki on lähellä, niin palvelut kuin työpaikatkin.

Meiltä löytyy rohkeutta ottaa henkilöstö ja asukkaat mukaan päättämään itseensä vaikuttavista asioista. Meillä on loistavia omia ideoita ja loput varastamme. Kehitämme arjessa.

Ryöstä aikaa itsellesi ja perheellesi ja #teeWarkaus!