Skip to main content
test

Haemme merkitykselliseen tehtävään uutta kaupunginjuristia tekemään tulevaisuuden Turkua.

Konsernihallinnon lakipalveluiden vastuualue huolehtii muun muassa Turun kaupunkikonsernin oikeudellisesta edunvalvonnasta, antaa kaupunkikonsernille oikeudellista asiantuntijapalvelua, neuvoo sopimusneuvotteluissa ja sopimusten laatimisessa, hoitaa muutoksenhakuasioita ja oikeudenkäyntejä sekä tukee päätöksenteon valmistelua ja täytäntöönpanoa.Kaupunginjuristin tehtäviin kuuluvat muun muassa:

- sopimusneuvottelut ja sopimusten laatiminen
- julkisiin hankintoihin liittyvä juridiikka
- yhtiöoikeudelliset asiat
- oikeudellinen neuvonta kaupungin toimintaan liittyvissä asioissa
- toimielinpäätösten valmistelu ja täytäntöönpano
- erilaisten selvitysten, esitysten ja lausuntojen laatiminen
- muutoksenhakuasioiden käsittely ja oikeudenkäynnit
- sisäisten koulutusten pitäminen

Kaupunginjuristilla voi lisäksi olla kaupungin säännöstöön perustuvia tehtäviä koskien kaupungin oikeudellista edunvalvontaa, muun muassa sopimusten varmentamista, tiedoksiantojen vastaanottamista, perintää ja vahingonkorvauksia.

Kelpoisuusvaatimuksena on oikeustieteellinen ylempi korkeakoulututkinto ja riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Kaupunginjuristilta odotetaan aikaisempaa tehtävään soveltuvaa työkokemusta sekä vahvaa yleisjuridiikan osaamista.

Kokemus tila- ja infrarakennushankkeista, yhteistoiminnallisista rakennushankkeista (esim. allianssihankkeet), julkisista hankinnoista, tietosuojasta sekä erinomaiset sosiaaliset taidot katsotaan eduksi.

Tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseksi Turun kaupunki suosii anonyymiä rekrytointia. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että rekrytointiprosessin ensimmäisessä vaiheessa työhakemuksen avoimiin kysymyksiin ei tule sisällyttää tietoja esim. iästä, äidinkielestä tai sukupuolesta. Vaikka osaa tiedoista taustatiedoissa kysytään, nämä tiedot eivät näy rekrytoivalle lähijohtajalle anonyymissä hakijaraportissa. Anonyymin rekrytoinnin tavoitteena on kohdentaa huomio hakijan ammatilliseen osaamiseen sekä työkokemukseen.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vt. lakiasiainjohtaja Pauliina Ahlas, pauliina.ahlas@turku.fi, p. 044 907 4023.
Yhteydenotot 17.11.2023 klo 9.00 - 11.00 ja 24.11.2023 klo 12.00 - 14.00.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan ensisijaisesti sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa. Kirjalliset hakemukset tulee jättää ennen hakuajan päättymistä osoitteeseen Konsernihallinnon kirjaamo, PL 355, 20101 Turku.

Lisätietoja

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Yhteiset palvelut, Lakipalvelut

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.

Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestävällä tavalla.

Turun kaupunki on alueensa suurimpia työllistäjiä, jolla on yli 6 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.

Turku tähtää hiilineutraaliksi vuoteen 2029 mennessä.

Turun kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Yliopistonkatu 27, 20100 Turku

Sinulle suositellut työpaikat