Kaupunginlakimies - Rauman kaupunki

Rauman kaupunki hakee
kaupunginlakimiehemme siirtyessä kaupunkikonsernin sisällä toisiin tehtäviin

Kaupunginlakimiestä vakinaiseen virkaan

Tarjoamme Sinulle innostavan asiantuntijatehtävän kaupunkiorganisaation näköalapaikalla konsernipalvelut - toimialalla.

Kaupunginlakimiehenä tehtäviisi kuuluvat laajasti kaupunkikonsernin erilaiset juridiset tehtävät; erityisesti konsernihallinnon, teknisen toimialan ja hankintajuridiikan oikeudellisiin kysymyksiin liittyvä neuvonta ja ohjaus. Lisäksi tehtäviisi kuuluvat kuntakonsernin sopimusoikeudelliset asiat sekä osallistuminen kaupungin tytäryhteisöjen konserniohjaukseen. Toimit myös keskusvaalilautakunnan sihteerinä.

Viran kelpoisuusehtona on ylempi oikeustieteellinen korkeakoulututkinto. Katsomme eduksi julkishallinnon, yhteisölainsäädännön ja sopimusjuridiikan tuntemuksen. Arvostamme strategista ajattelukykyä, itsenäistä, ratkaisuhakuista työotetta, hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja neuvottelutaitoja, sekä ennakoivaa muutos- ja kehitysmyönteisyyttä.

Viran palkkaus määräytyy KVTES:n mukaan. Voit myös esittää oman palkkatoivomuksesi. Virkaan valitun on ennen virkavaalin vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Viran täytössä noudatamme kuuden kuukauden koeaikaa.
Hakuaika päättyy 2.3.2020 klo 16:00.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry)

Jos et voi jättää hakemustasi sähköisen järjestelmän kautta, toimita hakemuksesi määräaikaan mennessä osoitteella Rauman kaupunki, Kirjaamo, Pl 41, 26101 Rauma, kuoreen merkintä "Kaupunginlakimies"

Lisätietoja

http://www.rauma.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat:
toimialajohtaja Sari Salo, puh. 044 534 1962
sähköposti: etunimi.sukunimi@rauma.fi

Rauman kaupunki, konsernipalvelut, tiedonohjaus
Osoite: Kanalinranta 3, 26100 Rauma

Rauma on vetovoimainen 40 000 asukkaan meri- ja kulttuurikaupunki. Rauman kaupungin palveluksessa on noin 3000 työntekijää. Kehitämme aktiivisesti toimintaamme sekä organisaatio- ja palvelurakenteitamme. Henkilöstön hyvinvointi ja hyvä työilmapiiri ovat meille tärkeitä asioita. Rauman kaupunki on savuton työpaikka.