Kaupunginpuutarhuri - Kotkan kaupunki

Etsimme Suomen upeimpaan merikaupunkiin vakinaiseen tehtävään kaupunginpuutarhuria teknisten palveluiden vastuualueelle, Infran palveluyksikköön.

Kaupunginpuutarhurin avaintehtäviin kuuluvat Kotkan kaupungin puistojen suunnittelun johtaminen, puistojen ja viheralueiden peruskorjaamiseen, perusparantamiseen ja talouden valmisteluun liittyvät tehtävät, kaupunkistrategian ja kaupungin ilmastotavoitteiden integraation toteuttaminen, puistojen laatutasoa ylläpitävin, luonnon monimuotoisuutta ja hiilen sidontaa toteuttavin suunnitelmin, vastuualueen paikkatietovarantoa rakentaen.

Kaupunginpuutarhurin tehtävä täytetään 1.1.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Kaupunginpuutarhurin kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Soveltuvaksi tutkinnoksi katsotaan esimerkiksi hortonomi (AMK), ympäristönsuojelun (AMK) insinöörin tai metsätalousinsinöörin (AMK) tutkinto.

Eduksi katsotaan työkokemus kunta-alalta vastaavista tehtävistä, kokemus viheralan suunnittelutehtävistä, paikkatietosuunnittelu ja B-ajokortti.

Kaupunginpuutarhurin palkka määräytyy Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) ja tehtävän vaativuuden arvioinnin mukaan (tva-taso 50102014A1). Tehtäväkohtainen palkka on 3713,82 €/kk.

Tehtävään sovelletaan 6 kk koeaikaa. Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

Kotkan kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat tekninen johtaja Vesa-Jukka Vornanen, puh. 040 648 3306, vesa-jukka.vornanen @ kotka.fi ja kaupungininsinööri Matti Paavola, puh. 040 843 5261, matti.paavola @ kotka.fi

Kotkan kaupunki, Tekniset palvelut
Osoite: Kustaankatu 2, 48100 Kotka

Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.

Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi