test
Kaupunginpuutarhuri - Hyvinkään kaupunki

Tule kanssamme kehittämään ja viemään eteenpäin Uudenmaan viidenneksi suurinta kaupunkia. Teemme yhdessä töitä 1 700 ammattilaisen voimin noin 47 000 hyvinkääläistä varten. Olemme aktiivinen harrastus- ja tapahtumakaupunki.

Hyvinkään kaupunki hakee vakituiseen työsuhteeseen

KAUPUNGINPUUTARHURIA

kehittämään ja ylläpitämään kaupunkikuvaa.

Kaupunginpuutarhurin tehtäviin kuuluvat mm. kaupungin puistojen, viheralueiden ja metsäalueiden suunnittelu, rakentaminen ja ylläpito sekä hallinnointi. Kaupunginpuutarhuri toimii viheraluepalveluiden henkilöstön esimiehenä.

Kelpoisuusvaatimuksena kaupunginpuutarhurin tehtävään on soveltuva korkeakoulututkinto esim. hortonomi (AMK).

Arvostamme hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä oma-aloitteisuutta. Odotamme hakijalta hyvää suomen kielen taitoa. Eduksi katsotaan työkokemus kunta-alalta vastaavista tehtävistä ja kokemus viheralan tehtävistä sekä B-ajokortti.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Kaupunginpuutarhurin tehtäväkohtainen palkka on 3614 eur/kk, jonka lisäksi on mahdollista saada työkokemukseen perustuvaa ammattialalisää enintään 8 %.

Hyvinkään puistokulttuurilla on pitkät perinteet. Vanhimmat puistot kuten Asemanpuisto ja Helene Schjerfbeck-puistikko ovat peräisin 1870-luvulta. Valtion Rautateiden keskuspuutarha sijaitsi Hyvinkäällä vuosina 1874-1962. Yksi uusimmista puistokokonaisuuksista puolestaan on vuoden 2013 Asuntomessualueen japanilaistyylinen Lounatuulenpuisto, joka palkittiin vuoden 2014 Ympäristörakenteena.

Tule jatkamaan Hyvinkään perinteikästä puistokulttuuria ja lähetä hakemuksesi kuntarekry.fi -järjestelmän (työavain 397321) kautta 9.12.2021 klo 23.59 mennessä. Työtehtävä alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Miika Kantola 019 459 4737.

Tule töihin Hyvinkäälle!

Tutustu kaupunkiin www.visithyvinkaa.fi

Lisätietoja

http://www.hyvinkaa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tekninen johtaja Miika Kantola 019 459 4737

Lisätietoja

Hyvinkään kaupunki, Tekniikka ja ympäristö

Tule mukaan rakentamaan kaupunkia noin 47 000 hyvinkääläiselle Uudenmaan viidenneksi suurimmassa kaupungissa. Teemme yhdessä töitä 1700 ammattilaisen voimin asukkaita, yrityksiä, yhdistyksiä ja kaikkia meillä vierailevia varten. Toimintakulttuuriimme kuuluu innostuneisuus, sitoutuneisuus ja tehokas työtyyli.


Osoite: Kerkkolankatu 38, 05800 Hyvinkää

Sinulle suositellut työpaikat