Kaupunkikehitysjohtaja - Kaarinan kaupunki

Kaupunkikehitysjohtaja - Kaarinan kaupunki

Etsimme Kaarinan kaupunkiin uutta kaupunkikehitysjohtajaa.

Kaupunkikehitysjohtaja vastaa palvelualueensa toiminnasta ja johtamisesta. Hänen keskeisiin tehtäviin kuuluu kaupunkikehityslautakunnan esittelijänä toimiminen, maapolitiikan johtaminen, maankäytön ohjelmointi, kaupunkikehityshankkeiden kehittäminen ja verkostoyhteistyö eri viranomaisten sekä kaupunkiseudun kanssa.

Kaupunkikehityspalveluiden tarkoituksena on tuottaa viihtyisiä, turvallisia ja toimivia lähiympäristöjä. Palvelualueella työskentelee noin 30 ammattilaista maankäytön sekä rakennusvalvonnan ja ympäristönsuojelun vastuualueilla. Palvelualuejohtaja on kahden vastuualueen johtajan lähiesimies.

Kaarina on vetovoimainen kasvukaupunki ja kasvamme noin 350 asukkaan vuosivauhdilla. Palvelualue kehittää kaupungin elinvoimaisuuttaa maankäytön keinoilla yhteistyössä asukkaiden ja yritysten kanssa. Maankäytön suunnittelu ja kehittäminen tulee jatkossakin olemaan keskeinen tehtävä.

Kaupunkikehitysjohtajan viran kelpoisuusehtoina ovat tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto, hyvä perehtyneisyys maankäytön suunnitteluun ja riittävä johtamistaito. Tehtävien menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme myös perehtyneisyyttä kaupunkikuvan muodostamiseen.

Tule parhaaseen joukkoomme.

Mikäli kiinnostuit, täytä sähköinen hakemus.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia. Kirjalliset hakemukset voi toimittaa osoitteeseen Kaarinan kaupungin kirjaamo, PL 12, 20781 Kaarina. Kirjoita kuoreen "kaupunkikehitysjohtaja". Kirjallisia hakemuksia ei palauteta, eikä mahdollisia muita liitteitä huomioida.

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi

kaupunginjohtaja
Harri Virta
p. 050 3732 400
harri.virta@kaarina.fi
tiedustelut:
5.8. klo:15.00-15.30
12.8. klo: 11.30-12.00
kaupunginarkkitehti
Pasi Aromäki
p. 050 3732 440
pasi.aromaki@kaarina.fi
tiedustelut 5.8. lähtien

Kaarinan kaupunki, kaupunkikehityspalvelut
Osoite: Kaarina

Kaarina on lähes 34 000 asukaan kehittyvä elinvoimainen kaupunki Varsinais-Suomessa. Työllistämme noin 1800 eri alojen ammattilaista. Viimeisimmän työhyvinvointikyselymme mukaan 77 % työntekijöistämme suosittelisi meitä työnantajana. Tarjoamme hyvät koulutusmahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Paras paikka sinulle.

Tutustu työnantajaan