Skip to main content
test
Kaupunkilupapäällikön virka - Kokkolan kaupunki

Kaupunkiympäristön toimiala eli Kaupunkiympäristö käsittää kaupunkirakennelautakunnan sekä rakennus- ja ympäristölautakunnan alaisen toiminnan.

Kaupunkiluvitus on Kaupunkiympäristön ainoa Rakennus- ja ympäristölautakunnan alainen vastuualue toimialan viidestä vastuualueesta. Kaupunkiluvitus hoitaa rakennus- ja ympäristölautakunnan alaisuudessa MRL:n mukaisia rakennusvalvontaviranomaiselle ja ympäristöviranomaiselle kuuluvia tehtäviä tavoitteena kestävästi kehittyvä, terveellinen, viihtyisä ja luontosuhteiltaan monimuotoinen elin- ja luonnonympäristö. Lisäksi Kaupunkiluvituksen tehtävänä on huolehtia kaupungin ja muusta erikseen sovitusta pysäköinninvalvonnasta.

Kaupunkilupapäällikön pääasiallisina tehtävinä on johtaa kaupunkiluvituksen vastuualuetta ja toimia asiantuntijana erityisesti maankäyttö- ja rakennuslain sekä ympäristönsuojelulain alaisissa luvitukseen liittyvissä erityiskysymyksissä. Kaupunkilupapäällikön työ sisältää maankäyttö- ja rakennuslain sekä ympäristönsuojelulain piiriin kuuluvaa selvitystyötä, erilaisten asiakirjojen ja materiaalin luonnostelua ja laadintaa, kouluttamista sekä avustamista erilaisissa hallinnollisissa prosesseissa sekä pakkokeinomenettelyissä.

Lisäksi kaupunkilupapäällikkö osallistuu osaltaan sujuvan päätöksentekoprosessin turvaamiseen tukemalla kaupunkiluvituksen asioiden valmistelua ja toimimalla esittelijänä Rakennus- ja ympäristölautakunnassa sekä toimivallan puitteissa päättää mm. tavanomaisista suunnittelutarveratkaisuista ja poikkeamisista sekä ympäristönsuojelulain ja maankäyttö- ja rakennuslain piiriin kuuluvista viranhaltijan toimivaltaan liittyvistä asioista.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Lisäksi edellytykset tehtävän hoitamiselle ovat kokemus kaupungin päätöksenteosta ja luvitukseen liittyvistä tehtävistä, kaupunkiympäristön toimialaan kuuluvan lainsäädännön osaaminen sekä kokemus yksikön johtamisesta ja hallintotehtävistä.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan, monipuolisen ja vaihtelevan työn, jossa sinulla on mahdollisuus hyödyntää monipuolista osaamistasi ja kehittyä ja oppia uutta. Tukena työssäsi toimivat eri alojen asiantuntijat sekä hallinto.

Viran hakuaikaa on jatkettu 6.6.2023 saakka. Jo tulleet hakemukset otetaan haussa huomioon.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

kaupunkiympäristöjohtaja Nina Kujala, p. 044 7809 331
sähköposti: etunimi.sukunimi@kokkola.fi
Kielitaitovaatimuksina on sekä suomenkielen että ruotsinkielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.
Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.
Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan.

Lisätietoja

Kaupunkiympäristö

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat