Skip to main content
test
Kausi- /kesätyöntekijä, Liikuntapaikat - Sipoon kunta

Sipoon kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikayksikön Liikuntapalvelujen tehtävänä on ylläpitää ja kehittää kunnan liikuntapaikkoja ja virkistysalueita tarkoituksenmukaisen, monipuolisen ja turvallisen liikuntaharrastuksen ja vapaa-ajanvieton mahdollistamiseksi.

Haluatko tehdä monipuolista ja merkityksellistä työtä liikunnan ja urheilun parissa? Onko ulkona työskentely sinun juttusi ja nautit oman työn jäljen näkymisestä?

Liikuntapalvelut hakee nyt liikuntapaikkojen ja virkistysalueiden ylläpitoon

KAUSI- /KESÄTYÖNTEKIJÄÄ lisätyövoimaksi 5.6.2023-31.8.2023 väliselle ajalle, tai sopimuksen mukaan.

Työtehtäviin kuuluu urheilukenttien ja liikuntapaikkojen hoito: nurmikenttien hoito, ulkoiluteiden ja frisbee-golfratojen sekä parkkipaikkojen ylläpito ja erilaiset siivous- ja korjaustoimet sekä koneiston ja kaluston huolto.

Työ on fyysistä ulkotyötä joka säällä, sisältäen em. lisäksi raivausta ja roskien keräämistä. Työtä tehdään arkipäivisin klo 7:00 - 16:00 välillä. Työtä voi olla satunnaisesti myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Kausityössä on tärkeää, että omaat hyvät tiimityötaidot sekä positiivista mieltä ja oma-aloitteisuutta. Arvostamme liikuntapaikkojen hoitamiseen tarvittavia valmiuksia ja tärkeintä on reipas asenne työntekoon. Pärjäät hyvin ilman alan kokemusta, jos olet motivoitunut oppimaan ja kiinnostunut hakemistasi tehtävistä.
Etsimämme henkilö on tunnollinen ja huolellinen työntekijä, joille aamuherätykset eivät ole ongelma. Edellytämme sinulta vähintään 18 vuoden ikää, B-luokan ajokorttia ja mahdollisuutta liikkua omatoimisesti koko kunnan alueella. Luemme eduksi hyvät asiakaspalvelutaidot, kaksikielisyyden ja eri urheilulajien tuntemisen.

Työsuhteen ehdot määräytyy kunnallisen teknisen virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa.

Hakemukset pyydetään jättämään viimeistään 30.3.2023 klo 16 mennessä ohessa olevan linkin kautta tai sivuiltamme www.sipoo.fi/rekry.
Voit myös liittää hakemukseesi CV:n. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä sähköpostitse.

Lisätietoja

https://www.sipoo.fi/vapaa-aika-ja-nuoret/liikunta/
https://www.facebook.com/sipoonliikunta/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa liikuntapaikkamestari Marko Partanen puh: 0401526504 / marko.partanen(at)sipoo.fi tai
liikuntapalvelupäällikkö Katriina Sahala, katriina.sahala(at)sipoo.fi

Lisätietoja

Kulttuuri ja vapaa-aika, Liikuntapalvelut

Sipoossa on erinomaiset mahdollisuudet työhön ja asumiseen. Voimakkaasti kasvava Sipoo tarjoaa henkilöstölleen mielenkiintoisen ja monipuolisen työympäristön. Panostamme toimiviin työtapoihin, laadukkaisiin palveluihin sekä kuntalaisten ja koko henkilöstön osallistamiseen ja hyvinvointiin. Sipoon kunnan palveluksessa työskentelee noin 900 henkilöä. Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Iso Kylätie 18, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat