Skip to main content
test
Kausityöntekijä - Jämsän kaupunki

Jämsän kaupungin puistotoimeen haetaan kaudelle 2023 erilaisiin kunnossapitotehtäviin määräaikaisiin työsuhteisiin kausityöntekijöitä. Puistotoimi vastaa kaupungin puistojen, puistometsien, ulkoliikuntapaikkojen ja kiinteistöpihojen ylläpidosta. Lisäksi rakennamme ja saneeraamme puistoja, leikkipuistoja ja kaupungin satama-alueita.

Tehtävissä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä yhteistyökykyä. Eduksi katsotaan ajokortti sekä aiempi kokemus alan tehtävistä.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS) mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan 2 kk koeaikaa. Jämsä on savuton työpaikka. Työntekijät osallistuvat tarvittaessa Jämsän kaupungin työterveyshuollon työhöntulotarkastukseen.

Hakemus jätetään 31.1.2023 klo 16 mennessä Kuntarekry-järjestelmän kautta. Valituille ilmoitamme viikon 7 aikana.

Lisätietoja

http://www.jamsa.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

puistopuutarhuri Marju Heino, p. 040 530 2819, sähköposti muotoa etunimi.sukunimi@jamsa.fi

Lisätietoja

Kunnallistekniset palvelut, puistot ja liikuntapaikat

Jämsä on noin 20 000 asukkaan yhteisöllinen, palveluhenkinen ja yllättävän monipuolinen kaupunki. Jämsässä on reilusti harrastus- ja työmahdollisuuksia, uudet koulut sekä kaikki sujuvan arjen takaavat palvelut.

Jämsän kaupunki on noin 900 työntekijän kehitysmyönteinen työyhteisö, jossa on nykyaikainen työympäristö ja työvälineet. Henkilöstön hyvinvoinnista huolehditaan ja tasa-arvon sekä yhdenvertaisuuden toteutumista seurataan jatkuvasti.


Osoite: Vuorenjuuri 2, 42100 Jämsä, 42100 Jämsä

Sinulle suositellut työpaikat