Kausityöntekijät, Viheralueet - Porvoon kaupunki

Kausityöntekijät, Viheralueet - Porvoon kaupunki

Haemme 15-20 viheraluehoitajaa ylläpitotehtäviin alkukeväästä syksymyöhään kestävälle sesongille 3- 10 kk:n työsuhteisiin.

Jos sinulla on työkokemusta ympäristöjen hoidosta, viheralan koulutusta, opiskelet tai harkitset hakeutumista alalle, tässä on tilaisuus tulla ylläpitämään ammattilaisten kanssa viihtyisiä ja turvallisia viherympäristöjä Porvoossa. Käytännössä tehtävät ovat ruohonleikkuuta ja trimmeröintiä, jäteastioiden tyhjentämistä, roskienkeruuta, kitkemistä, rikkatorjuntaa, haravointia, istuttamista, kesäkukkienhoitoa, oksien leikkuuta, raivausta ja muuta vihertyötä.

Voimassaoleva Tieturva -kortti tai kasvinsuojelukortti luetaan eduksesi tehtävään valitessa. Ajokortti on välttämätön. Työssä tarvitset tiimityötaitoja, halua ja kykyä fyysiseen ulkotyöhön ja täsmällisyyttä.

Edellytämme suomen ja/tai ruotsin kielen taitoa. Palkkaus ja työaika määräytyvät kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen (TS ) mukaan. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lähetä hakemuksesi 4.3.2018 klo 12 mennessä alla olevan linkin kautta.

Lisätietoja

http://www.porvoo.fi/viheralueiden-hoito-ja-kaytto

Lisätietoja antaa vastaava puutarhuri Inkeri Tarkiainen puh. 040 0877 311.

Viheralueet
Osoite: Porvoo

Kaunis ja historiallinen Porvoo on jatkuvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki. Se on myös yli 50 000 asukkaan unelmien kotikaupunki.
Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja sijainti metropolialueen itäisenä keskuksena tekevät kaupungistamme houkuttelevan työ- ja asuinpaikan.
Porvoon kaupunki työllistää noin 3 500 henkilöä monipuolisissa tehtävissä ja on itäisen Uudenmaan suurin työnantaja. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, tarjoamme monipuolisesti liikuntamahdollisuuksia ja kannustamme sekä oman osaamisen että työnkuvan kehittämiseen. Porvoon kaupunki on savuton työpaikka.
Hae meille. Ihmiset tekevät kaupungin!

Tutustu työnantajaan