Kausityöntekijöitä - Loviisan kaupunki

Infrastruktuuriosasto hakee kausityöntekijöitä vuodelle 2021

Loviisan kaupungin infrastruktuuriosasto hakee neljää kausityöntekijää, jotka täydentävät vakituista henkilökuntaa:

Kolmea kausityöntekijää puistoyksikköön viheralueiden hoitoon ja kunnossapitoon 12.4.-12.11.2021,
Kausityöntekijää katujen kunnossapitoon 1.4.-30.10.2021.

Kaupungin viheralueisiin kuuluu rakennettuja puistoja, leikkipuistoja ja virkistysmetsiä sekä muita alueita. Kausityöntekijät työskentelevät kaikilla osa-alueilla.

Rakennetuissa puistoissa ja leikkipuistoissa työhön kuuluu kevät- ja syyssiivouksia ja erilaisia konetöitä, esimerkiksi ruohonleikkuuta ja niittotyötä, käytävien hoitoa, istutusten hoitoa ja pienimuotoista leikkausta, muuta ajankohtaista työtä, istutusalueiden kesäkukkien istutusta, kevät- ja kesäkunnossapitoa ja vastaavasti syystöitä. Työntekijät osallistuvat istutusten kastelutyöhön myös työajan ulkopuolella.

Puistoyksikön kausityöntekijöiltä vaaditaan B-ajokortti ja voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1 -kortti. Tulityö- ja ensiapukortti ja kasvinsuojelututkinto katsotaan eduksi.

Virkistysmetsät ovat osa Loviisan viheralueita. Virkistysmetsien työt ovat lähinnä raivaustöitä ja siimaleikkurilla tehtäviä leikkauksia, risujen keruuta ja istutusta. Työhön voi sisältyä liikennevalvontaa tai liikenteenohjausta.

Infrastruktuuriosaston kausityöntekijän työt ovat pääasiassa liikennealueella, lisäksi tehtävään kuuluu torilla torivalvojan sijaisena toimiminen. Työntekijältä vaaditaan B-ajokortti, traktoriajokortti sekä voimassa oleva työturvallisuuskortti ja tieturva 1 -kortti.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen tulee lähettää viimeistään 7.3.2021 klo 16.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen tekninen@loviisa.fi tai osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Lisätietoja

http://www.loviisa.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat: kaupunginpuutarhuri Mona Bäckman, puh. 0440 555 468, s-posti mona.backman@loviisa.fi
maanrakennusmestari Irma Korppi, puh. 0440 555 489, s-posti irma.korppi@loviisa.fi

Loviisan kaupunki, puistoyksikkö ja infrastruktuuriosasto
Osoite: Loviisa, 07900 Loviisa

Loviisa - Pieni kaupunki, suuria elämyksiä

Loviisa on elinvoimainen vajaan 16000 asukkaan kaksikielinen rannikkokaupunki. Hyvinvointipalveluiden tuotannosta huolehtii noin 1000 kaupungin työntekijää. Loviisasta löydät sekä maaseutu- että kaupunkimiljööt lähellä merta.

Loviisan kaupunki - Savuton työpaikka Loviisan kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Loviisan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta