KAUSITYÖT 2020 - Teknisen alan harjoittelijat - Jyväskylän kaupunki

Liikenne- ja viheralueiden palvelualue huolehtii Jyväskylän kaupungin katujen, puistojen ja muiden yleisten alueiden hallinnasta, suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, metsien hoidosta, pysäköinninvalvonnasta sekä seudullisesta joukkoliikenteestä ja jätehuollon viranomaistehtävistä. Tarjoamme haettavaksi seuraavia harjoittelupaikkoja:

TYÖNJOHTOHARJOITTELIJA
Työnjohtoharjoittelijan tehtäviin kuuluu työnjohdon avustavat työt kadunrakennustyömailla. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille, erityisesti 3-4 vuoden AMK-opiskelijoille.
Työn kesto: Harjoittelu jo keväästä lähtien, aloitus mahdollista jo huhti-toukokuussa.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007

TEKNISEN ALAN HARJOITTELIJA
Työtehtävät pitävät sisällään rakennuskohteisiin liittyvien hankintojen kilpailuttamisen valmisteluja ja hankkeiden laskutusseurantaa. Työhön kuuluvat myös rakennuskohteiden määrälaskenta sekä järjestelmätietojen ylläpito. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille. Eduksi luetaan hyvät ICT-valmiudet, mm. auto-cad -ohjelmiston tuntemus sekä kiinnostus hankintoihin ja talouteen.
Työn kesto: harjoittelupaikka jo keväästä lähtien (vaatii pidemmän perehdyttämisajan), aloitus mahdollista maaliskuussa.
Yhteyshenkilö: Jari Rönkä, p. 014 266 8007

TIETOMALLI- TAI MITTAUSHARJOITTELIJA
Työtehtäviin kuuluvat tieto- ja koneohjausmallien käsittely sekä mahdollisesti mittaustyöt maastossa. Tehtävä on kohdistettu infrarakentamiseen suuntautuville opiskelijoille ja alalle valmistuville, joilla on tietomallien ja mittauksen perustaidot. Eduksi katsotaan Win3D ja InfraKit -ohjelmistojen osaaminen sekä hyvät ICT-valmiudet.
Kesto: kesätyö tai harjoittelupaikka jo keväästä lähtien, esim. toukokuusta alkaen.
Yhteyshenkilö: Timo Immonen, p. 014 266 8150

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Mainittu kunkin tehtävän yhteydessä. Kaikille sähköposti etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Kaupunkirakenne
Osoite: ., 40100 Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!