Skip to main content
test

Lähihoitaja - tykkäätkö liikkuvasta työstä? tule töihin meille Päijät-Soten kotihoitoon Lahden keskustaan jossa saat liikkua kävellen tai pyöräillen lyhyiden matkojen vuoksi. Ajokorttia et tarvitse ollenkaan.

Etsitkö vakinaista paikkaa, sijaisuuksia, kokoaika- vai osa-aikatyötä? Meillä on monia mahdollisuuksia. Huomioimme elämäntilanteesi ja räätälöimme sopivan työsuhteen juuri sinulle.

Etsimme kotihoidon joukkoihimme juuri sinua, joka hoidat sydämellä ja laadukkaasti asiakkaamme. Voit olla kokenut hoitoalan ammattilainen, juuri opiskeluista valmistunut tai hoitoalan opiskelija niin tarjoamme sinulle kattavan ja yksilöllisen perehdytyksen. Lähihoitajaopiskelija - oletko kiinnostunut käymään loput opinnoistasi oppisopimuksella - kysy rohkeasti lisää!

Kotihoidon mukavassa työyhteisössämme olisi paikkoja vielä uusille mukaville tyypeille, jotka ovat kiinnostuneet tukemaan aktiivisesti asiakkaidemme arkea ja valmiita tulemaan osaksi kotihoidon huippuporukkaa!

Työ meillä on monipuolista. Lähihoitajamme tekevät paljon sairaanhoidollista työtä hoito-, hoiva- ja huolenpitotehtävien lisäksi. Meillä pääset oppimaan ja kehittämään omaa osaamistasi lähihoitajana vaihtuvan ja moninaisen asiakas- ja yhteistyöverkoston kanssa. Hyödynnämme aktiivisesti teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet, toiminnanohjausjärjestelmä ja lääkeautomaatit. Teemme työtä kahdessa vuorossa, ja omiin vuoroihisi voit meillä oikeasti vaikuttaa. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48a §.n edellyttämää rokotussuojaa.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja palkkaamme henkilöt heti sopivien osaajien löydyttyä. Tai kysy tehtävistä rohkeasti lisää.

Meillä kuulut joukkoon.

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiasiantuntija Kirsi Petäjäsuvanto
puh. 044 482 0209
kirsi.petajasuvanto@phhyky.fi

Lisätietoja

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä, Ikääntyneiden palvelut ja kuntoutus, Kotiin vietävät palvelut, Kotihoito

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6800 terveys- ja sosiaalipalveluiden ammattilaista. Tavoitteemme on olla Suomen paras sote-työnantaja ja teemme määrätietoisesti työtä sen eteen


Osoite: Lahti, 15100 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat