test
Käyrätorven äänenjohtaja - Lahden kaupunki

Sinfonia Lahti etsii vakituiseen tehtävään käyrätorven äänenjohtajaa 31.1.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Palkka henkilökohtaisine- ja tallennelisineen 3 132 - 3 383 €/kk.

Käyrätorven äänenjohtaja ylläpitää orkesterikirjallisuuden edellyttämää solistista valmiuttaan soitinryhmänsä ensimmäisenä soittajana ja esittää orkesteriteosten käyrätorven soolo-osuudet, vastaa soitinryhmänsä yhteissoitosta harjoittamalla, valvomalla ja kehittämällä sitä sekä antaa ohjeita käyrätorviryhmän avustajien ja sijaisten hankkimisessa sekä toimii ryhmänsä ja muiden soitinryhmien välisenä yhdyshenkilönä taiteellisissa asioissa. Äänenjohtajalla on diskanttikäyrätorven sekä erikseen niin sovittaessa wieniläistorven soittovelvollisuus ilman eri korvausta. Tehtävään valittaessa arvostamme kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja.

Koesoittotehtävät
- Mozart: käyrätorvikonsertto nro 4 KV 495, 1. osa kadensseineen
- R. Strauss: Käyrätorvikonsertto nro 1
- Orkesteripaikat, jotka on ladattavissa osoitteessa https://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Koesoitto 8.1.2022
- Orkesteri valitsee koesoittoon osallistuvat hakemusten perusteella.
- Kutsut koesoittoon lähetetään keskiviikon 8.12.2021 aikana
- Koesoitto pidetään Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -salissa (Hämeenkatu 4, Lahti) lauantaina 8.1.2022 klo 11 alkaen

Hakemukset
Viimeistään tiistaina 7.12.2021 klo 15.00 Kuntarekry.fi-järjestelmän kautta (työavain 335323)
Hakemuksessa tulee olla
- lyhytmuotoinen CV
- hakijan täydelliset yhteystiedot (kotiosoite, sähköposti sekä matkapuhelinnumero) sekä
- maininta haluaako käyttää orkesterin palkkaamaa säestäjää.

Koesoiton hyväksytysti suorittaneille voidaan järjestää haastattelu koesoiton yhteydessä. Tehtävässä noudatetaan kunnallista kuukausipalkkaisten muusikkojen työehtosopimusta. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsopimuksen allekirjoittamista ja tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika.

Sinfonia Lahti - Lahden kaupunginorkesteri on ennakkoluuloton edelläkävijä, joka tarjoaa yleisölleen moni-puolisia konsertteja. Konserttitoiminnan ohella orkesterin merkittäviä toimintamuotoja ovat kiertuetoiminta, levytykset ja yleisökasvatus. Sinfonia Lahden koti on upeasta akustiikastaan tunnettu Sibeliustalo ja ylika-pellimestarimme on Dalia Stasevska.

Lisätietoja

http://www.sinfonialahti.fi/
http://www.sinfonialahti.fi/orkesteri/avoimet-tyopaikat/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Apulaisindententti Maija Kylkilahti, audition@lahti.fi

Lisätietoja

Lahden kaupunki, Kaupunginorkesteri

Lahti on sinun kaupunkisi – ja uusi työpaikkasi?

Henkilöstömme mukaan meillä saa tehdä merkityksellistä, sopivasti haastavaa työtä, johon voi itse vaikuttaa. Asiantuntijamme arvostavat myös työpaikan varmuutta, monipuolisia työtehtäviä sekä hyviä mahdollisuuksia kehittyä ja edetä uralla kaupungin sisällä. Meillä suhtaudutaan positiivisesti työelämän joustoihin, etätyöhön sekä työn ja perheen tasapainossa pitämiseen. Tunnemme työmme tavoitteet ja koemme onnistumisen iloa yhdessä.

Lahti ylitti juuri 120 000 asukkaan rajan ja hakee vahvaa kasvua uutena yliopistokaupunkina. Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki vuonna 2021 ja tarjoaa kansainvälisesti kiinnostavan toimintaympäristön ja ratkaisuja tulevaisuuden haasteisiin. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, arki sujuvaa ja monipuolinen asuinympäristö on viihtyisä. Asukkaat arvostavat kaupungin kotoisuutta ja liikkumisen helppoutta ja matkailijat ihastuvat luonnonläheiseen kaupunkikuvaan ja tapahtumatarjontaan.

Tervetuloa Lahden kaupungille 3600 ammattilaisen joukkoon huolehtimaan kaupunkilaisten sujuvasta arjesta!


Osoite: Sibeliustalo, Ankkurikatu 7, 15140 Lahti
Lahden kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat