Käyttäjähallinnan asiantuntija - Istekki Oy

Käyttäjähallinnan asiantuntija - Istekki Oy

Istekki Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen käyttövaltuushallinnan osaajaa Istekin Asiakaspalveluihin Kuopion toimipisteelle.

Oletko kehittymishaluinen ja asiakaspalveluhenkinen ammattilainen, joka etsii haastavaa ja monipuolista työtä? Kiinnostaako sinua työpaikka yrityksessä, joka välittää työntekijöistään?

Asiakaspalvelut tuottaa käyttäjätunnuksiin ja käyttöoikeuksiin liittyvää palvelua. Työn menestyksekäs suorittaminen edellyttää perusosaamista Active Directorysta. Eduksi katsomme asiakasympäristömme tuntemuksen ja työskentelyn vastaavissa tehtävissä.

Työ vaatii tarkkuutta, vastuuntuntoa, huolellisuutta ja asiakaspalveluhenkistä luonnetta ja kykyä sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa käyttäjätunnuksien ja käyttöoikeuksien hallinnoiminen:
- Lukuisat asiakkaiden tietojärjestelmät (ml. potilastietojärjestelmät)
- Active Directory
- Exchange/O365

Toimit tarvittaessa myös sosiaali- ja terveydenhuollon toimikortti rekisteröijänä.

Odotamme sinulta omatoimisuutta ja ongelmanratkaisukykyä. Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön monipuolisten tehtävien parissa.

Tähän tehtävään valittavalle henkilölle suoritetaan henkilöturvallisuusselvitys.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikko Parkkinen 15.08. alkaen nro: 044 434 1044

Istekki Oy, Juridiikka ja hankinnat
Osoite: Viestikatu 3, 70600 Kuopio

Istekki on suomalainen, kasvava ja kehittyvä noin 570 työntekijän informaatio- sekä terveyden ja hyvinvoinnin teknologian asiantuntijaorganisaatio, joka tarjoaa asiakasomistajilleen arvoa tuottavia palveluja rakentaessaan sujuvampaa suomea. Toimimme valtakunnallisesti vahvana SOTE-organisaatioiden ja kuntien palveluintegraattorina. Visionamme on olla tärkeimmän työn arvostettu mahdollistaja Suomessa. Yritys on perustettu vuonna 2009, jonka jälkeen kasvumme on ollut vahvaa. Meidät tunnetaan luotettavana kumppanina ja asiakasomistajia meillä on jo lähes 50 ympäri Suomen. Olemme ICMT –toimialan parhaiden osaajien innostava työyhteisö, jossa on mahdollista oppia ja uudistua jatkuvasti.
Vuonna 2018 yhtiön liikevaihto oli noin 113 miljoonaa euroa. Pääkonttorimme sijaitsee Kuopiossa, jonka lisäksi meillä on toimipisteet Tampereella ja Jyväskylässä. Istekille on myönnetty Yhteiskunnallinen yritys ja Avainlippu -merkin käyttöoikeus.

Tutustu työnantajaan