Käyttöinsinööri - Etelä-Savon Energia Oy

Tehtäviisi sisältyy sähköverkon kytkentöjen ja vianselvityksen johtaminen valvomotyönä, verkkotieto-, käyttö- ja käytöntukijärjestelmien käyttö sekä sähköasemien ja 110 kV verkon kunnossapitovastuu. Osallistut sähköverkon kehittämisen ja rakentamisen suunnitteluun. Lisäksi osallistut sähkön varallaolorinkiin.

Olet koulutukseltasi sähköinsinööri. Tehtävässä edellytetään työturvallisuus-, sähkötyöturvallisuus-, tieturva-, tulityö- ja hätäensiapukorttien voimassaoloa.

Arvostamme kokemusta sähköverkon käyttötöiden johtamisesta, sähköverkon suojauksista, verkostoautomaatiosta ja sähköasemista.

Tehtäväsi on vaativa, vastuualueesi on hyvin laaja ja tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteista ja itsenäistä työskentelyä.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva.

Tarjoamme työkavereiksesi hyvän työyhteisön, hyvät tilat ja ison talon edut.

Lisätietoja

http://www.ese.fi
https://ese.fi/fi-fi/ese-konserni/ese-tyopaikkana/73/

Tutustu työnantajaan

Käyttöpäällikkö Pasi Luukkonen, puh. 044 735 3836 tai pasi.luukkonen@ese.fi (arkipäivisin klo 8-16 välillä)

ESE-Verkko Oy
Osoite: Kunnanmäki 7, 50600 Mikkeli

Etelä-Savon Energia Oy (ESE) on Mikkelin kaupungin omistama energiakonserni, jonka juuret ulottuvat vuoden 1900 alkuun. ESE-Verkko Oy on ESEn 100% omistama tytäryhtiö, yhtiö toimii emonyhtiön kanssa samoissa tiloissa Kunnanmäellä Rantakylässä.

ESE-Verkko vastaa sähkönjakelusta omalla jakelualueellaan, rakentaa, käyttää ja kunnossapitää sähköverkkoa sekä mittaa sähkönkäytön ja toimittaa kulutustiedot sähkönmyyjille.

Koko konsernin liikevaihto on noin 50 miljoonaa euroa ja ammattilaisia töissä noin 100.