test
Käyttöliittymäsuunnittelija-ohjelmoija - Kuusamon kaupunki

Kuusamon kaupunki rakentaa uutta, elinvoimaista matkailu- ja kulttuurikohdetta yhdessä Kuusamo-opiston, Lapin yliopiston, Metsähallituksen, Naturpoliksen, Ruka-Kuusamo Matkailu ry:n ja useiden hankkeiden kanssa. Vuodenvaihteessa 2022-23 avautuvaan Karhuntassuun, Hannu Hautala luontokuvakeskuksen yhteyteen, suunnitellaan alueen luontoa, kulttuuria ja historiaa esittelevät pysyvät näyttelyt ja vaihtuvan näyttelyn tilat.

Etsimme nyt KÄYTTÖLIITTYMÄSUUNNITTELIJA-OHJELMOIJAA

6-7 kuukauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Suunnittelijan vastuualueina ovat:
- Noin 10 erilaisen sovelluksen suunnittelu ja toteutus käyttövalmiiksi esim. karttasovelluksen kehittäminen 360-kuvien katseluun
ja musiikki- ja kuvaselaussovelluksen suunnittelu
- Useiden käyttöliittymien suunnittelu jo olemassa olevien sovellusten hallintaan ja käyttöön
- Ohjelmistoprojektien hallinta suunnittelusta käyttövalmiiksi tuotteeksi
- Ohjeiden tekeminen käyttäjille
Edellytämme:
- Useamman vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä
- Hyvät kommunikointitaidot sekä suomen että englannin kielellä
- Hyvät projektinhallintataidot
Olet etsimämme monitaituri, mikäli sinulla on laaja kokemus käyttöliittymäsuunnittelusta ja web/app-ohjelmoinnista. Ulkoasun ja käyttöliittymän muotoiluun tulee olla silmää ja Adoben työkalut hallinnassa (PhotoShop, InDesign, Illustrator, video- ja audioeditointiohjelmat). Lisäksi kokemus 360-kuvien käsittelystä, VR-sovelluksista sekä liiketunnistimien ja kohdevalaisimien ohjelmoinnista, esimerkiksi Arduinon-tuntemus, olisi toivottavaa. Myös WordPress-osaaminen katsotaan eduksi.
Työpaikan sijainti on Kuusamossa, mutta etätyö on mahdollista.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkka määritellään tarkemman tehtäväkuvan ja henkilön osaamisen ja kokemuksen perusteella.
Tutustu EAKR-rahoitteiseen hankkeeseemme verkkosivuilla osoitteessa: kuusamo.fi/karhuntassu-hanke

Valitun on toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista. Tehtävässä noudatetaan kolmen kuukauden koeaikaa.

Hakemukset tulee tehdä ensisijaisesti sähköisesti internetin kautta osoitteessa www.kuntarekry.fi. Työavain nro 396315. Listaa työhakemukseesi omat koodikielesi ja lähetä esimerkkejä työnäytteistä ja/tai linkki portfolioosi

Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa osoitteella Kuusamon kaupunki, sivistystoimisto, PL 9, 93601 KUUSAMO.

Alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Lisätietoja

http://www.kuusamo.fi
http://www.kuusamo.fi/karhuntassu-hanke

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa
projektipäällikkö Julia Afflekt p. 040 860 8638
kulttuuritoimenjohtaja Ulla Ingalsuo-Laaksonen p. 0400 281 057
s-posti: etunimi.sukunimi@kuusamo.fi

Lisätietoja

Kuusamon kaupunki, Kasvatus- ja sivistystoimi, Kulttuuri- ja vapaa-aikapalvelut

Kaikkien aikojen Kuusamo, Pohjolan luontopääkaupunki Kuusamo työllistää n. 1200 työntekijää, joista 80 % on perusturvan ja kasvatus- ja sivistystoimen alaisuudessa. Kuusamo - aktiivinen luontokaupunki - on vetänyt ihmisiä puoleensa jo vuosisatoja. Kukapa uskoisi, että erämaassa ainutlaatuisen luonnon keskellä sykkii jatkuvasti kehittyvä, monipuolisten palveluiden kaupunkikeskus. Kuusamon julkiset ja yksityiset palvelut ovat jo pitkään vastanneet niin määrältään kuin laadultaan keskikokoisen kaupungin palveluja. Hallinnollisesti Kuusamo kuuluu Koillismaan seutukuntaan ja Pohjois-Pohjanmaan maakuntaan. Kuusamon kaupunki on savuton työpaikka 1.1.2014 alkaen.


Osoite: Kaarlo Hännisentie, 93600 Kuusamo

Sinulle suositellut työpaikat