Skip to main content
test
Käyttöpäällikkö - Kokkolan kaupunki

Liikelaitos Kokkolan Vesi on kunnallinen liikelaitos, joka vastaa mm. talousveden tuotannosta ja toimittamisesta sekä jätevesien johtamisesta ja käsittelystä toiminta-alueillaan.

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen käyttöpäällikköä. Käyttöpäällikkö vastaa mm. talousveden tuotannosta ja jätevesien käsittelystä sekä niihin liittyvistä viranomaistehtävistä. Käyttöpäällikkö toimii Kokkolan Veden johtoryhmässä.

Tehtävään edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Palkkaus määräytyy kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Koeaika on kuusi (6) kuukautta.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vesilaitosjohtaja Minna Väisänen 044 7809327
projektipäällikkö Antti Mäki 044 7809319

Lisätietoja

Kokkolan Vesi

Kokkolan kaupunki ja sen konserniyhtiöt työllistävät yhteensä noin 2400 eri alojen osaajaa. Yhdessä huolehdimme kokkolalaisten sujuvasta arjesta, kehitämme kaupungin palveluja ja vahvistamme Kokkolan elinvoimaa. Arvostamme toisiamme, pidämme lupauksemme ja palvelemme asukkaita mahdollisimman hyvin. Luomme työyhteisöjen yhteistä palvelukulttuuria ja toimimme kunnioittavasti ja vastuullisesti.

Tervetuloa meille!


Osoite: Varastotie 4, 67100 Kokkola
Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - UNICEF lapsiystävällinen kunta

Sinulle suositellut työpaikat