Käyttövastaava jätevedenpuhdistamolle - Janakkalan kunta

Janakkalan Vesi hakee

KÄYTTÖVASTAAVAA JÄTEVEDENPUHDISTAMOLLE

Janakkalan jätevedenpuhdistamon käyttövastaavana vastaat Janakkalan jätevedenpuhdistamon toiminnasta. Työ on prosessin valvontaa ja ohjausta; koneiden, laitteiden ja rakenteiden kunnonvalvontaa ja huolto- ja korjaustöitä. Lisäksi tehtäviin kuuluu jätevedenpumppaamoiden toiminnan valvominen. Työskentelet käyttöinsinöörin alaisuudessa yhteistyössä laitoksenhoitajan ja huolto- ja korjaustöihin osallistuvien urakoitsijoiden kanssa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimus on soveltuva toisen asteen ammatillinen tutkinto (tai aikaisempi vastaava tutkinto) ja tehtävän mukaista työkokemusta. Tehtävän menestykselliseen hoitamiseen tarvitset sekä prosessi- että konetekniikan osaamista. Soveltuvia opintosuuntia ovat esim. prosessi- tai kemian- ja kone- tai metalliteollisuuden tutkinto. Tehtävän hoitamiseen tarvitaan hyvä suomen kielen taito ja B-luokan ajokortti. Arvostamme myös voimassa olevia vesityö-, tulityö- ja työturvallisuuskortteja. Sovellamme Kunnallisen teknisen henkilöstön virka- ja työehtosopimusta. Käyttövastaavana tulet myös osallistumaan vapaamuotoiseen varallaoloon.

Puhdistamon käyttövastaavana menestyäksesi tarvitset aktiivista otetta ja kiinnostusta puhdistusprosessia ja ympäristöä kohtaan. Työssä saat käyttää osaamistasi laajasti loogisesta päättelykyvystä perustyökalujen käsittelyyn ja teknisestä osaamisesta vuorovaikutustaitoihin.

Tarjoamme monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti ja tehdä yhteiskunnan ja ympäristön kannalta merkityksellistä työtä. Tukenasi ovat ammattitaitoiset kollegat ja monialaisen organisaatiomme osaaminen. Lisäksi tarjoamme henkilöstöetuina esim. virkistystoimintaa ja lounasetuja.

Avoimesta tehtävästä lisätietoja antaa Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321. Hakemukset mahdollisine palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.1.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi -palvelun kautta. Tehtävään valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.janakkala.fi/palvelut/janakkalan-vesi/

Tutustu työnantajaan

Avoimesta tehtävästä lisätietoja antaa Janakkalan Vesi liikelaitoksen toimitusjohtaja Liisa Piirtola, puh. 03 680 1321.
Hakemukset pyydämme toimittamaan 31.1.2020 klo 15.00 mennessä www.kuntarekry.fi palvelun kautta.

Janakkalan kunta, Janakkalan Vesi
Osoite: Harvialantie 7 B / Vartiotie 23, 14200 Turenki

Janakkalan Vesi on Janakkalan kunnan omistama liikelaitos, joka hankkii ja toimittaa asiakkailleen hyvän-laatuista talousvettä sekä huolehtii viemärivesien poisjohtamisesta ja puhdistamisesta. Liikevaihtomme on 3,6 milj. € ja henkilöstön määrä 13. Toimintaamme voit tutustua tarkemmin janakkalanvesi.fi –sivustolla.