Kehittäjä - Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä

Onko sinulla positiivinen ja eteenpäin vievä asenne? Saatko luotua ympärillesi hyvää tekemisen meininkiä? Pidätkö työstä, joka sisältää haasteita ja monipuolisia työtehtäviä. Oletko itseohjautuva, idearikas ja avoin uusille asioille?

Etsimme loistavaan tiimiimme uutta jäsentä määräaikaiseen työsuhteeseen.
Oletko sinä meidän kotihoidon ja asumispalveluiden uusi KEHITTÄJÄ?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn. Ylä-Savon Sote kuntayhtymä on joustava työnantaja ja meillä pääset vaikuttamaan omaan työhösi. Vahva kehittämisen meininki kuvaa hyvin toimintaamme. Tulevaisuuden keskeisiä painopistealueita ovat hoidon vaikuttavuuden ja tuottavuuden kehittäminen sekä meillä kotihoidossa teknologisten ratkaisujen käyttöönotto osaksi asiakkaan hyvää ja laadukasta hoitoa.
Kehittäjänä toimit asiantuntijana, hallinnoit, suunnittelet ja toteutat erilaisia hankkeita ja prosesseja. Toimit työyksikköjen tukena toimintojen käyttöönotoissa, koordinoit koulutuksia ja olet positiivinen muutoksen eteenpäin viejä. Työskentely on verkostotyöskentelyä parhaimmillaan.

Kehittäjältä odotamme ammattikorkeakoulutasoista koulutusta tai vastaavaa. Aikaisemmista asiantuntija ja/tai kehittämistehtävistä saat plussaa. Energisyys, positiivisuus, kyky verkostoitua ja saada muut innostumaan uusista asioista tuovat lisäpisteitä valintaan.
Eduksi katsomme myös vanhustyön tuntemuksen.

Kiinnostuitko? Kuulisimme mielellämme, mitä annettavaa sinulla olisi meille.


Lähetäthän sähköisenhakemuksen mukana myös CV:n.

Lisätietoja

https://www.ylasavonsote.fi/

Tutustu työnantajaan

Tanja Miettinen Kotihoidon päällikkö 040 7470113
Mikko Uuksulainen Asumispaleluiden päällikkö 040 8304304

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, Hoito- ja hoivapalvelut
Osoite: Meijerikatu 4, 74120 Iisalmi

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä toimii Iisalmen ja Kiuruveden kaupunkien sekä Sonkajärven ja Vieremän kuntien alueella järjestäen kuntien välisen palvelusopimuksen mukaisesti niiden asukkaille terveys-, hyvinvointi-, hoito- ja hoivapalveluja sekä ympäristö-, terveysvalvonta- ja eläinlääkintäpalveluja

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä - Savuton työpaikka