Skip to main content
test
KEHITTÄJÄLÄÄKÄRI, Keusoten terveysasemapalvelut - Keski-Uudenmaan hyvinvointialue, Keusote

Kehittäjälääkäriksi Keusoteen! Haluatko kliinisen työn lisäksi olla rakentamassa sujuvampaa perusterveydenhuoltoa? Tule täydentämään uutta kehittäjälääkäri tiimiämme!Oletpa nuori lääkäri tai jo paljon osaamista kerryttänyt yleislääketieteen erikoislääkäri, haluamme sinut mukaan kehittämään terveysasemien toimintaa Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle (Keusote).

Työhösi kuuluu neljä päivää viikossa terveyskeskuslääkärin töitä yhdessä sopimallamme terveysasemalla Keusoten alueella ja lisäksi yksi kehittämispäivä viikossa. Keusotella on yhteensä kymmenen terveysasemaa ja etäterveysasema. Kehittäjälääkäreillä viikon kehittämispäivä on yhteinen, mikä mahdollistaa tarvittaessa tapaamiset ja tiiviin yhteiskehittämisen muiden kehittäjälääkäreiden kanssa.

Tehtävät ovat uusia ja alkuun määräaikaisia vuoden 2024 loppuun, tehtävien jatko arvioidaan alkusyksystä 2024. Järjestämme yleislääketieteeseen tai terveydenhuoltoon erikoistuvien koulutuksen ja ohjauksen tarvittaessa. Meillä on mahdollisuus myös sektorityöhön sekä osittaiseen etätyöhön. Tutustu tarkemmin muihin mahdollisuuksiimme linkin kautta: Linkki Keusoten lääkärirekry-sivuille.

Kehittämisellä tavoitellaan erityistesti sujuvaa ja vaikuttavaa potilaiden hoitoa huomioiden työhyvinvointi ja se voi sisältää esimerkiksi hoitopolkujen tai prosessien kuvaamista, moniammatillisuuden parempaa hyödyntämistä, digihoitopolkujen tekoa, osaamisen kasvattamista, työympäristön muokkausta, hoidon jatkuvuuden varmistamista tai tiedolla johtamisen tuomista arkeen. Työskennellessäsi Keusoten terveysasemalla olet myös keskeisessä roolissa arjen haasteiden tunnistajana ja toisaalta kokeilujen tai uudistusten käytäntöön viejänä ja toteuttajana.

Haemme joukkoomme useita kehittäjälääkäreitä mielellään erilaisilla taustoilla. Tässä tehtävässä pääsee käyttämään myös monenlaista lääketieteen ulkopuolelta tulevaa osaamista. Toivomme jonkin verran kokemusta (min. 3 kk) terveyskeskustyöstä. Kokemus, osaaminen ja omat kiinnostuksen kohteet vaikuttavat siihen, miten kehittämistyötä jaetaan.

Kelpoisuusehtona on lupa toimia laillistettuna lääkärinä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain 559/94 mukaisesti sekä lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virka 31.12.2024 asti (10 kpl). Aloitus sopimuksen mukaan.
  • Palkkaus paikallissopimuksen mukaan riippuen kokemuksesta ja koulutustasosta.
  • Tutustu linkin kautta Keusoteen, rekrytointiprosessiimme sekä näe vaadittavat luvat ja työsuhde-edut Keusoten rekrytointi-sivustolta: Avaa rekrytointisivu tästä.
Lisätietoja vastaanottopalveluiden ylilääkäri Aino Rubini aino.rubini@keusote.fi. Hakuaika päättyy 30.11.2023 klo 14:00. Kontaktoimme hakijoita jo hakuajalla.Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keusote on edelläkävijä hyvinvointialueena. Olemme tehneet vuosia töitä kuntayhtymänä ja nyt tekemisen meininki jatkuu Hyvinvointialueella! Keski-Uudenmaan hyvinvointialue vastaa sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen ja erikoissairaanhoidon järjestämisestä Hyvinkään, Järvenpään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan alueella. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sote-palveluista. Hyvinvointialueella työskentelee yli 4000 ammattilaista. Tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme, rakentamaan kanssamme tulevaisuuden sotea!


Osoite: Lääkärinkuja 1, Järvenpää

Sinulle suositellut työpaikat