Kehittäjäsairaanhoitaja - Kirkkonummen kunta

Hyvinvointia Kirkkonummelaisille

Haemme Kirkkonummen kunnan perusturvan ikäihmisten palveluiden kotihoitoon kehittäjäsairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen alkaen sopimuksen mukaan 29.12.2021 asti.

Kehittäjäsairaanhoitaja toimii kotihoidon asiantuntijana tehden tiivistä yhteistyötä kotihoidon esihenkilöiden ja työntekijöiden kanssa toiminnan arvioimiseksi ja kehittämiseksi. Työtehtävät ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Työ mahdollistaa ammattitaidon laaja-alaisen käytön sekä itsenäisen työskentelyn. Tehtävässään kotihoidon kehittäjäsairaanhoitaja työskentelee vastuullisesti, itsenäisesti ja oma-aloitteisesti kunnioittaen hyvän työskentelyn periaatteita ja toimien niiden mukaisesti. Työn tukena toimivat kotihoidon palvelutarpeen arvioijat, kotiutustiimi, kotihoidon muut tiimit, osastonfarmaseutti, kotikuntoutustiimi ja fysioterapeutti sekä kotihoidon esihenkilöt. Koulutamme henkilöstöämme jatkuvasti.

Hyödynnämme työssämme teknologian mahdollisuuksia, käytössämme ovat mm. mobiililaitteet ja toiminnanohjausjärjestelmä. Toteutamme kotihoitoa myös etähoitona sekä tuotamme tukipalveluna turva-avustaja toimintaa Kirkkonummen kotihoidon turvapuhelin palvelun asiakkaille. Kehittäjäsairaanhoitajan vastuulla on Ikäihmisten palveluiden Pegasos-, Hilkka- ja sähkölukkojärjestelmän pääkäyttäjyydet. Työnkuvaan kuuluu myös kliinistä hoitotyötä ja laadukkaan lääkehoidon toteuttamisesta, tavoitteenaan asiakkaan kokonaisvaltainen hyvinvointi. Tehtävä edellyttää liikkumista kotihoitoalueella ja tämän vuoksi tehtävässä tarvitset B-ajokorttia. Oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden ammatilliseen kehittymiseen ja työpaikan, jossa voit työskennellä monipuolisesti omaa osaamistasi hyödyntäen. Arvostamme hyviä tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukainen laillistus Suomessa sekä soveltuvuus tehtävään. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Molempien kotimaisten kielten suullinen sekä kirjallinen taito sekä Pegasos- ja Hilkka- ohjelmien tuntemus on eduksi. Voimassa oleva LOVe-lääkehoitolupa katsotaan eduksi, lääkehoitoluvan voi suorittaa myös perehdytysaikana työpaikalla.

Palkkaus on KVTES:n mukainen 2942,16 €/kk. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Hakemukset toimitetaan 23.5.2021 klo 12.00 mennessä kuntarekryn sähköisen lomakkeen kautta www.kuntarekry.fi (työavain 355557). Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Yhdessä - Tillsammans, Tervetuloa meille töihin!

Lisätietoja

http://www.kirkkonummi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kotihoidon palvelupäällikkö Anri Saarivainio puh. 040 1269789 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi ja kotona asumisen tuen palvelupäällikkö Annika Jansson puh. 040-7728054 tai etunimi.sukunimi@kirkkonummi.fi

Lisätietoja

PERUSTURVAPALVELUJEN TOIMIALA, Ikäihmisten palvelut, Kotihoito

Kirkkonummi on kaksikielinen, kasvava ja uudistuva noin 40 000 asukkaan kunta Helsingin seudulla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja kuuluu HSL- joukkoliikenteen piiriin. Kunnassa työskentelee noin 2 300 eri alojen ammattilaista. Kirkkonummen kunta on savuton työpaikka. Tutustu meihin osoitteessa www.kirkkonummi.fi


Osoite: ., 02400 Kirkkonummi

Sinulle suositellut työpaikat