Kehittäjäsosiaalityöntekijä - Hausjärven kunta

Hausjärven perusturvalautakunta julistaa uudelleen haettavaksi

KEHITTÄJÄSOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRAN

1.9.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan.


Kehittäjäsosiaalityöntekijän virka on kolmen palvelutehtävän yhteinen ja sijoittuu lapsiperhepalvelujen, työikäisten palvelujen ja vammaispalvelujen tehtäväalueille.

Lapsiperhepalveluissa pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu sosiaalihuoltolain mukainen palvelutarpeen arviointi sekä suunnitelmallinen ja tavoitteellinen perhesosiaalityön tekeminen. Tavoitteena on, että perhesosiaalityössä voitaisiin hoitaa kokonaisvaltaisesti lasten ja heistä huolta pitävien aikuisten asioita. Sosiaalityöntekijänä toimit erityistä tukea tarvitsevien lasten omatyöntekijänä. Työikäisten ja vammaisten palveluissa pääset tekemään asiantuntijatyötä, johon kuuluu suunnitelmallisen ja tavoitteellisen sosiaalityön tekeminen yhdessä tiimiesi kanssa. Kehittäjäsosiaalityöntekijänä kehität eri tehtäväalueiden palveluprosesseja ja olet osaltasi mukana maakunnallisen soten valmistelussa.

Etsimme ammattilaista, joka on innostunut tekemään sekä kehittämään sosiaalityötä, omaa hyvät vuorovaikutus- ja kirjaamistaidot sekä kykyä ja rohkeutta itsenäiseen asiakastyöskentelyyn ja päätöksentekoon. Teemme tiiviisti yhteistyötä muiden toimijoiden kanssa ja kehitämme ennakkoluulottomasti työtämme. Tarjoamme sinulle vahvan ammatillisen tuen, mukavan työyhteisön, kohtuulliseen asiakasmäärään, mahdollisuuden etätyön tekemiseen, säännölliseen työnohjaukseen ja koulutukseen. Tehtäväkohtainen palkka on 3500 €. Tehtävän hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 7 §:n mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme haussa sosiaalityön opiskelijat, jotka täyttävät sosiaalihuollon ammattihenkilöstä annetun lain (817/2015) 12 §:n mukaisen sosiaalityöntekijän sijaisen pätevyyden.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä todistus terveydentilastaan sekä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote. Hausjärven kunta on savuton kunta. Virassa on 6 kuukauden koeaika.

Tutustu työnantajaan

Hakemukset ansioluetteloineen 14.8.2020 klo 12.00 mennessä ensisijaisesti Kunrarekryn kautta www.kuntarekry.fi tai osoitteella: Hausjärven kunta, perusturvajohtaja Teija Suorsa-Salonen, Keskustie 2-4, 12100 Oitti
Lisätietoja: johtava sosiaalityöntekijä Tanja Kannonmaa puh 019 758 6619 tai tanja.kannonmaa@hausjarvi.fi

Perusturvatoimi, sosiaalitoimisto
Osoite: Keskustie 2-4, 12100 Oitti

Hausjärvi on noin 8200 asukkaan vireä kunta hyvien kulkuyhteyksien varrella. Meiltä on matkaa Riihimäelle n. 20 km, Lahteen n. 45 km, Hyvinkäälle n. 26 km ja Hämeenlinnaan n. 50 km.