Kehittäjäsosiaalityöntekijä / Aikuissosiaalityö - Tampereen kaupunki

Haemme kehittäjäsosiaalityöntekijää määräaikaiseen virkaan 30.6.2023 saakka. Virka sijoittuu Kelan rahoittamaan hankkeeseen Sosiaalisen kuntoutuksen kehittäminen Kelan kuntoutuspalveluiden yhdyspinnoilla. Aloitus tehtävässä on 1.11.2020 tai sopimuksen mukaan. Hanke toteutetaan Tampereen kaupungin aikuissosiaalityön palvelujen yhteydessä. Aikuissosiaalityön palveluissa tuotetaan sosiaalihuoltolain mukaisia sosiaalipalveluja sekä laaja-alaisesti sosiaalipalvelujen neuvontaa ja ohjausta sekä taloudellista tukea tamperelaisille ja orivesiläisille.

Kehittäjäsosiaalityöntekijä vastaa hankkeesta, jossa kehitetään yhteistyötä Kelan kanssa sosiaalisen kuntoutuksen sekä palvelujen nivelvaiheeseen sijoittuvan liikkuvan ja moniammatillisen asiakastyön keinoin. Tehtävässä korostuvat moniammatillinen työparityö hankkeeseen rekrytoitavan psykiatrisen sairaanhoitajan kanssa, monialainen verkostotyö sekä liikkuva lähityöskentely.

Kehittäjäsosiaalityöntekijä vastaa tutkimus- ja kehittämishankkeen toteuttamisesta sekä raportoinnista. Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on Suomessa laillistettu sosiaalityöntekijä. Lisäksi edellytämme laaja-alaista sosiaaliturvajärjestelmän ja sosiaalipalveluiden tuntemusta sekä muun palvelujärjestelmän tuntemusta. Eduksi katsotaan työssä sovellettavan lainsäädännön hyvä tuntemus sekä aikaisempi kokemus projektihallinnasta ja valmius tutkimuksen tekemiseen. Arvostamme erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että eri verkostoissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Anna Pekkarinen, puh. 041 730 4260 ja johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, puh. 040 639 7900.

Hakuaika päättyy 23.10.2020.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan Rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa@monetra.fi

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi
https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin/avoimet-tyopaikat.html

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Anna Pekkarinen, puh. 041 730 4260 ja johtava sosiaalityöntekijä Mari Selin-Kivenvuori, puh. 040 639 7900.

Sosiaali- ja terveyspalvelujen palvelualue / Aikuissosiaalityö
Osoite: Tampere

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!

Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka