Kehittämisasiantuntija - Iitin kunta

Haemme Iitin kunnan elinkeinopalveluihin kehittämisasiantuntijaa.

Pohjois-Euroopan johtava moottorirata ja koulutuskeskus KymiRing, vesireittiyhteydet Päijänteelle avannut Kimolan veneilykanava ja suunnitteilla oleva valtatie 12 peruskorjaus tarjoavat lukemattomia mahdollisuuksia sijoittautua ja kehittää yritystoimintaa Iittiin.

Kehittämisasiantuntijana tehtäväsi on olla tekijänä kunnan omassa yritysyhteistyössä ja toimia linkkinä kehittämisyhtiö LADEC oy:n kanssa.

Tehtävään kuuluu elinkeino- ja sijoittumismarkkinoinnin toimenpiteiden valmistelu, suunnittelu ja konkreettinen toteuttaminen uusien työpaikkojen ja asukkaiden saamiseksi kuntaan sekä nykyisten yritysten kanssa tehtävän yhteistyön kehittämiseksi. Hyödynnät työssäsi hanketukimahdollisuuksia ja toimit aktiivisessa yhteistyössä elinkeinoelämän sekä kunnan eri toimialojen kanssa.

Sinulla on itseohjautuva työote ja olet tuloshakuinen tiimipelaaja. Omaat hyvät vuorovaikutus-, neuvottelu- ja esiintymistaidot. Verkostotyö on osa arkeasi ja työskentelet sujuvasti yritysten ja muiden eri tahojen kanssa.

Tehtävä edellyttää oman auton käyttöä ja valmiutta työskennellä myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Tehtävä on kuntakentässä tapahtuvien muutosten vuoksi aluksi määräaikainen (3 vuotta). Tehtävän jatkuminen toistaiseksi voimassa olevana työsuhteena määräaikaisen jakson jälkeen on mahdollista.

Työsuhteessa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti, hakija voi esittää palkkatoiveen.

Lisätietoja

http://www.iitti.fi

Tutustu työnantajaan

hallinto- ja talousjohtaja Jarkko Salonen, puh. 040 726 2990, jarkko.salonen@iitti.fi

Iitin kunta, Hallintopalvelut
Osoite: Rautatienkatu 20-22, 47400 Kausala

Iitti on 6.700 asukkaan elinvoimainen ja eteenpäin menevä kunta, jossa on vahva yrittämisen ja yhdessä tekemisen kulttuuri. Iitti sijaitsee Lahden ja Kouvolan kaupunkien välissä valtatie 12 ja kansainvälisen ratayhteyden varrella. Hyvät liikenneyhteydet sekä kunnan läpi virtaava Kymijoki luonnonkauniine maisemineen mahdollistavat monipuolisen elinkeinorakenteen. Lisää vauhtia kuntaan on tuomassa rakenteilla oleva kansainvälisen tason moottoriurheilu- ja ajokoulutuskeskus KymiRing.