Kehittämiskoordinaattori / Projektitoimisto - Tampereen kaupunki

Projektitoimisto on osa Tampereen kaupungin konsernihallintoa. Vastuullamme on kaupungin kehittämisen johtamismalli sekä kehittämistä tukevat työkalut ja ohjeet. Tuemme toiminnallamme kehittämisen johtamista sekä projektien suunnittelua ja johtamista projektin eri vaiheissa. Vastaamme myös projektiosaamisen kehittämisestä.

Haemme kehittämiskoordinaattoria määräaikaiseen toimeen projektitoimistoon. Työ alkaa sopimuksen mukaan jatkuen 2.9.2022 asti.

Kehittämiskoordinaattorina tuet kaupungin johtoa kehittämisen johtamisessa, konsultoit projektien suunnittelua sekä tarjoat hallinnollista tukea projektien toteutukseen. Haettavassa toimessa erityisalanasi on rahoituksen koordinointi ja konsultointi. Projektitoimiston neljän hengen tiimissä osallistut myös projektiosaamisen valmentamiseen sekä kaupungin kehittämisen johtamismallin ja projektijohtamisen työkalujen kehittämiseen.

Toivomme hakijalta osaamista kehittämistoiminnan ohjauksesta ja/tai projektin johtamisesta ja projektien rahoittajista. Parhaat edellytykset tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen antaa aktiivinen, ratkaisukeskeinen ja tavoitteellinen työote. Meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi kaupungin strategisen kehittämisen näköalapaikalle osana koko strategia- ja kehittämisyksikköä sekä projektitoimiston taitavaa ja toisiaan arvostavaa tiimiä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto.

Eduksi katsotaan kuntasektorin hallintomenettelyjen tuntemus. Lisäksi eduksi lasketaan kokemus konsultoinnista ja valmentamisesta.

Pyydämme, että kirjaat hakemukseesi kelpoisuutesi sekä suosittelijasi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Sirpa Kolehmainen, puh. 040 801 6353. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 22.10.2021.

Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.tampere.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Sirpa Kolehmainen, puh. 040 801 6353. Sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Strategia- ja kehittämisyksikkö, Projektitoimisto

Tampereen kaupunki on Pirkanmaan suurin työnantaja. Rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia noin 14 500 työntekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi.

Kaupungin tekemisessä näkyy kumppanuus- ja kehittämiskulttuuri, jossa johtaminen on mahdollistavaa, henkilöstö kehittää ja yhteisöllisyys on vahvaa. Osallistumme vuosittain Vastuullinen Kesäduuni -kampanjaan ja olemme sitoutuneet toteuttamaan sen periaatteita jokapäiväisessä työssämme ympäri vuoden. Kampanjan ja kaupungin periaatteita ovat muun muassa hyvä hakijakokemus sekä oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus.

Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat. Tule osaksi moniammatillista ja asiantuntevaa henkilöstöämme!


Osoite: PL 487, 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja Tampereen kaupunki - Vastuullinen työnantaja

Sinulle suositellut työpaikat