Skip to main content
test
Kehittämiskoordinaattori (työntekijäkokemus) / Työllisyys- ja kasvupalvelut - Tampereen kaupunki

Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut on osa elinvoiman ja kilpailukyvyn palvelualuetta. Tehtävämme on työvoima- ja yrityspalvelujen järjestäminen ja tuottaminen työnhakija-, työnantaja- ja yritysasiakkaillemme. Autamme työnantajaa ja työntekijää kohtaamaan. Edistämme työperäistä maahanmuuttoa sekä tuemme maahanmuuttajien kotoutumista, työllistymistä ja yrittäjyyttä. Kaikessa tekemisessämme näkyy rohkeus, halu kehittää ja kehittyä.

Teemme työtä uudistavalla otteella työllisyyden ja kaupungin elinvoiman edistämiseksi. Olemme mukana Pirkanmaan työllisyyden edistämisen kuntakokeilussa ja valmistaudumme parhaillaan TE-palvelut 2024-uudistukseen.

Haemme kehittämiskoordinaattoria vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävä sijoittuu Työllisyys- ja kasvupalvelujen HR-palvelujen HRD-tiimiin.

Tehtävän tarkoitus on työntekijäkokemuksen ja sen mittaamisen kehittäminen yhdessä palveluyksiköiden kanssa. Kehittämiskoordinaattorin tehtävä sisältää mm. johdon tukemista organisaatiokulttuurin kehittämisessä ja tiimien valmentavassa johtamisessa. Kehittämiskoordinaattori tukee esihenkilöitä ja henkilöstöä muutosten käytäntöön viennissä ja niihin liittyvissä työhyvinvoinnin prosesseissa sekä kehittää niitä. Tehtävään sisältyy kehittämispäivien, työpajojen, tiimivalmennusten yms. suunnitteluun osallistuminen, tapahtumien järjestäminen, toteutukseen osallistuminen ja fasilitointi sekä yhteenvetojen ja raporttien laatiminen.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää kehittämisorientoitunutta ja itseohjautuvaa työotetta, esiintymiskykyä, viestintäosaamista sekä vahvaa yhteistyökykyä. Tehtävässä tarvitaan taitoa hahmottaa laajoja kokonaisuuksia sekä tuottaa selkeää kirjallista materiaalia. Tehtävän hoitaminen edellyttää kykyä sietää epäselviä ja keskeneräisiä asioita, kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin sekä muutoskyvykkyyttä.

Kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto ja hyvä suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan hyvät ryhmien ohjaus- ja fasilitointitaidot, kokemus projektimaisesta työskentelystä sekä englannin kielen taito.

Arvostamme ymmärrystä ja/tai kokemusta työntekijäkokemuksen kehittämisestä ja mittaamisesta ja sen rakentamisesta organisaatiokulttuurin tukemiseksi.

Palkka koostuu tehtäväkohtaisesta palkasta 3306,33 €/kk €/kk, työkokemuslisästä sekä mahdollisista muista palkanlisistä.

Käytämme tehtävässä kuuden kuukauden koeaikaa. Pyydämme, että merkitset hakemukseesi kelpoisuutesi ja liität kopiot kelpoisuuden osoittavista tutkintotodistuksista sähköiseen hakemukseen Kuntarekryyn. Alkuperäiset todistukset katsotaan mahdollisessa haastattelussa.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.9.-21.9. ja 29.9.-5.10. tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. 044 4235673, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Hakuaika päättyy 5.10.2023.
Tehtäviä haetaan Kuntarekryssä Hae työpaikkaa -painikkeesta. Ohjeita hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo.
Sähköisten hakemusten tulee olla perillä klo 23.59 ja postitse saapuvien hakemusten klo 15.00 mennessä. Myöhässä saapuneita hakemuksia ei voida ottaa haussa huomioon.

Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista puh. 040 806 3184, rekrytointi.pirkanmaa@monetra.fi.

Näetkö itsesi jo osana meitä? Tervetuloa Tampereen tekijäksi!

Lisätietoja

http://www.tampere.fi/tyo

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.9.-21.9. ja 29.9.-5.10. tiimiesimies Jaana Rantalainen, puh. 044 4235673, sähköposti etunimi.sukunimi@tampere.fi.

Lisätietoja

Tampereen kaupunki, Työllisyys- ja kasvupalvelut

Tampere on Suomen vetovoimaisin kaupunki, joka on tunnettu rohkeista teoistaan ja yhdessä tekemisestä. Rakennamme Tampereen kaupunkia noin 8 500 huippuammattilaisen Tampereen tekijän voimin. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta, työtä kaupunkilaisten hyväksi. Meillä on hyvä ja eteenpäin katsova tekemisen meininki, Tampereen rento asenne. Tule osaksi tätä moniammatillista ja asiantuntevaa joukkoa!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: 33101 Tampere
Tampereen kaupunki - Savuton työpaikka Tampereen kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat