Kehittämispäällikkö - Sipoon kunta

Hallitsetko strategisen ajattelun? Oletko kehittämistyössä kuin kala vedessä? Onko projektimainen työskentely ja suuret projektit tuttuja? Ovatko yhdyskuntakehittäminen ja elinympäristön rakentaminen lähellä sydäntäsi?

Sipoon kunnan tekniikka- ja ympäristöosasto etsii

TOIMIALAN KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ

vakinaiseen virkaan, aloitus sopimuksen mukaan.

Toimialan kehittämispäällikkönä vastaat tekniikka- ja ympäristöosaston kehittämistyöstä ja toimialan yhdyskuntaktekniikkaan liittyvien kehittämisprojektien koordinoinnista. Toimit kehittäminen ja tuki -yksikön päällikkönä vastaten osaston tukipalvelujen kokonaisuuden järjestämisestä. Vastuullasi on kehittämistyön lisäksi osaston strategiatyön valmistelu, hallinto ja viestinnän koordinointi. Kuulut osaston johtoryhmään ja toimit tarvittaessa teknisen johtajan sijaisena. Olet toimialan edustaja useissa poikkihallinnollisissa yhteistyöryhmissä.

Toivomme sinulta muun muassa tavoitteellista, kokonaisuuksista lähtevää ajattelutapaa ja prosessiosaamista ja kehittämistä. Työssä arvostamme kokemusta suurten ja monimuotoisten kehittämisprojektien prosesseista ja edistämisestä sekä hyviä esimies- ja yhteistyötaitoja.

Tarjoamme sinulle monipuolisia ja haastavia työprojekteja sekä mahdollisuuden oman asiantuntemuksen kehittämiseen ja laajentamiseen. Meillä työskentelet mukavassa työyhteisössä kehittämismyönteisessä ilmapiirissä ja meillä on modernit, muunneltavat työtilat sekä ajanmukaiset työvälineet.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Lisäksi edellytämme molempien kotimaisten kielten hyvää suullista ja kirjallista hallintaa. Tarjoamme mahdollisuuden kielitaidon kehittämiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Sipoon kuntakeskuksessa Nikkilässä. Tekniikka- ja ympäristöosasto työskentelee syksyllä 2018 kokonaan uudistetuissa tiloissa, joissa on kiinnitetty erityistä huomiota yhteistyön sujuvoittamiseen ja toimitilojen joustavuuteen. Sipoo kuuluu HSL-alueeseen ja Nikkilään on sujuvat bussiyhteydet mm. Helsingistä.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan ja tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan valinnan vahvistamiseksi.

Jätä hakemuksesi ja CV:si ohessa olevan linkin kautta 22.9.2021 klo 16 mennessä tai osoitteessa www.sipoo.fi/rekry.
Virka on haussa uudelleen, aikaisemmin jätetyt hakemukset huomioidaan.

Lisätietoja

http://www.sipoo.fi
https://www.sipoo.fi/tyo/uratarinoita/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa tekninen johtaja Ilari Myllyvirta puh: 040 191 4574, ilari.myllyvirta (at) sipoo.fi

Lisätietoja

Tekniikka- ja ympäristöosasto, Kehittäminen ja tuki

Sipoo on Suomen suhteellisesti nopeimmin kasvava kunta Helsingin kupeessa. Sipoossa rohkaisemme ja kannustamme kehittämiseen, koulutukseen ja uuden oppimiseen. Kunnan tekniikka- ja ympäristöosastoon kuuluva kehittäminen ja tuki -yksikkö vastaa osaston kehittämis- ja suunnittelutyöstä sekä tarjoa tukipalveluita muille osaston yksiköille. Katso lisää käynnissä olevista rakennus- ja kehittämishankkeista osoitteessa www.sipoorakentaajakehittaa.fi

Tule sinäkin meille töihin!


Osoite: Lukkarinmäentie 2, 04130 Sipoo
Sipoon kunta - Savuton työpaikka Sipoon kunta - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat