Skip to main content
test
Kehittämispäällikkö, Monetra Pirkanmaa Oy - Monetra Pirkanmaa Oy

Monetra on julkisomisteinen konserni, joka tuottaa asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palveluita sekä kattavan valikoiman muita tukipalveluita. Meitä monetralaisia on jo yli 1000 ja toimimme Keski-Suomessa, Pirkanmaalla, Pohjois-Pohjanmaalla, Pohjois-Savossa sekä Lapissa.

Monetra Pirkanmaa on vahvasti kasvava ja kehittyvä organisaatio. Toimipisteemme Tampereella sijaitsee kaupungin keskustan tuntumassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Meillä voit työskennellä Tampereen, Sastamalan tai Parkanon toimipisteissä ja useissa tehtävissä myös paikkariippumattomasti.

Onko laadukas palvelu, kehittäminen, valmentava johtaminen ja asiakasyhteistyö sinun juttusi? Jos vastasit kyllä, voit olla juuri etsimämme henkilö! Haemme nyt kehittämispäällikköä johtamaan asiantuntijatiimiä.

Kehittämispäällikkönä vastaat talouspalveluprosessien ja IT-kokonaisuuden kehittämisestä yhdessä tiimisi kanssa. Osallistut aktiivisesti asiakkaille tehtäviin kehitys- ja käyttöönottoprojekteihin sekä toimittajayhteistyöhön myös sopimusasioiden osalta. Saat avuksesi asiantuntevan tiimin, ja valmentavana johtajana haluat saada jokaisen tiimisi jäsenen loistamaan.

Työssäsi olet yhteistyökumppani niin tiimillesi, johdolle, muille alueyhtiöille kuin asiakkaillemmekin, ja nautit merkityksellisestä roolistasi. Projekteissa työskenteleminen on sinulle tuttua, ja toimit vahvasti eri verkostoissa vieden tehtäviä eteenpäin. Tueksesi saat joukon taloushallinnon asiantuntijoita, esihenkilötiimin ja johtoryhmän.

Tehtävässä onnistumisen edellytyksenä on aktiivinen työote ja into kehittää niin prosesseja kuin asiantuntijoita ja itseäsi työssä. Otat uudet järjestelmät haltuun nopeasti, pidät verkostotyöskentelystä ja omaat hyvät esihenkilö- ja vuorovaikutustaidot. Tunnet taloushallinnon kokonaisuuden ja julkisen sektorin erityispiirteet. Sinulla on vahva ymmärrys palveluiden vaikutuksista toisiinsa ja kehittämistyössä osaat huomioida järjestelmien riippuvuudet aina liittymistä integraatioihin saakka. Alan koulutus antaa sinulle hyvät eväät tehtävässä menestymiseen.

Tarjoamme mielenkiintoisen esihenkilötehtävän, modernit työvälineet, mukavan työyhteisön ja kehittymiseen panostavan työpaikan. Meillä pääset kehittämään myös voimakkaasti digitalisoituvaa toimialaamme, jota tukee avoimet ja itseohjautuvat työskentelytapamme. Henkilöstön hyvinvointi, ammatillisen osaamisen kehittäminen ja sen tukeminen ovat meille tärkeitä arvoja. Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä.

Hybridimalli on tullut meille jäädäkseen, ja panostamme työn ja vapaa-ajan yhteensovittamiseen esimerkiksi joustavien työaikojen ja etätyön kautta. Kun haluat työskennellä toimistolla, löytyy se Tampereen keskustan tuntumasta hyvien kulkuyhteyksien päästä.

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalveluiden palvelujohtaja Kirsi Österlund, p. 040 531 4027 ma 19.9. klo 12-13 ja pe 23.9. klo 13-14.

Kiinnostuitko? Hienoa! Odotamme hakemustasi CV:n kera Kuntarekryn kautta viimeistään 2.10.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoja

http://www.monetra.fi
https://www.monetra.fi/meille-toihin/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja tehtävästä antaa talouspalveluiden palvelujohtaja Kirsi Österlund, p. 040 531 4027 ma 19.9. klo 12-13 ja pe 23.9. klo 13-14.

Lisätietoja

Monetra Oy on kasvava ja kehittämissuuntautunut konserni. Konserni on in-house-organisaatio, jonka alueyhtiöt tuottavat asiakkailleen talous- ja henkilöstöhallinnon palvelut. Tuotamme asiakkaillemme myös kattavan valikoiman muita tukipalveluita.

Työntekijöillemme tarjoamme monen tyyppisiä etuja. Monetralaisena käytössäsi ovat liikunta- ja kulttuurietu, pitkät lomat, kattavat työterveyspalvelut, lounas- ja kahvietu, työkierto, korkea asiakastyytyväisyys, joustava työaika, monipuolinen ja ammatillisen kehittymisen mahdollistava koulutustarjonta sekä yleisesti kouluttautumiseen ja itsensä kehittämiseen kannustava kulttuuri. Koska työtehtävämme eivät aina ole paikkasidonnaisia, tarjoamme joustavia työntekomahdollisuuksia: suosimme etätyötä ja mahdollistamme työskentelyn eri toimipaikoissamme.

Meillä urapolut avautuvat paitsi taitojen syventämisen myös niiden laajentamisen kautta, avainasemassa on oma kiinnostuksesi kehittyä! Huolehdimme yhdessä siitä, että Monetra on hyvä paikka tehdä työtä, joka päivä. Työnantajana olemme reilu ja mutkaton. Meillä noudatetaan AVAINTES:iä.

Monetra – Meistä on moneksi


Osoite: Naulakatu 3, 33100 Tampere, Suomi

Sinulle suositellut työpaikat