Kehittämispäällikkö /ohjelmistoarkkitehti - Turun kaupunki

Kehittämispäällikkö /ohjelmistoarkkitehti - Turun kaupunki

Ohjelmistoarkkitehti vastaa Turun kaupungin avointen rajapintojen ja avointen tuotteiden kehittämisestä mikropalveluarkkitehtuuriin perustuen. Ohjelmistoarkkitehti hallitsee ohjelmistokehityksen teknologiavalinnat, ohjelmistoarkkitehtuurin periaatteet ja toimintatavat. Hän myös vastaa laadunvalvonnasta, toimii ohjelmistokehityksen rajapinnassa ohjaamassa sopimustoimittajia ja mahdollista omaa kehitystä sekä on tarvittaessa valmis koodaamaan myös itse yhteisten tulosten saavuttamiseksi. Hän osallistuu kaupunkien yhteiskehittämiseen kaupungin edustajana avoimien tuotteiden ja rajapintojen kehittämisessä (mm. Varaamo, Respa, Open City app).

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto sekä riittävä tehtävään soveltuva työkokemus.

Lisäksi edellytämme ketterän kehittämisen toimintamallien tuntemista, DevOpsin osaamista , kokemusta mikropalveluarkkitehtuurista ja mobiiliappien ekosysteemistä (mm. Python, Django, Django REST Framework, React, PostgreSQL ja Github). Työtehtävät edellyttävät myös oma-aloitteellisuutta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta tarvemäärittelystä asiakasrajapinnassa. Edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa.

Lisätietoja

http://www.turku.fi

Jaakko Ståhlberg, jaakko.stahlberg@turku.fi,
yhteydenotto sähköpostilla tai soittopyyntö sähköpostilla.
Hakemuksen jättäminen: Paikkaa haetaan sähköisesti kohdasta Hae työpaikkaa.

Turun kaupunki, Konsernihallinto, Talous- ja strategiaryhmä, Strategia ja kehittäminen
Osoite: Turku, 20100 Turku

Tule tekemään tulevaisuuden Turkua.
Turussa tehdään tänäänkin lisää historiaa. Viihtyisä ja karismaattinen yliopistokaupunki uudistuu ja kasvaa rohkeasti, tavoitteena kaupunkilaisten elämisen laadun ja elinkeinoelämän menestyksen edistäminen kestä-vällä tavalla.
Turun kaupunki on alueensa suurin työllistäjä, jolla on noin 11 000 osaavaa ja ammattitaitoista työntekijää monipuolisissa tehtävissä.
Turun kaupunki on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan