Skip to main content
test
Kehittämispäällikkö, Suomenkielinen perusopetus, anonyymi rekrytointi - Espoon kaupunki

Tule rakentamaan kanssamme suomenkielisen perusopetuksen kasvun ja oppimisen polkua!

Suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikkö etsii joukkoonsa dynaamista ja toimeen tarttuvaa KEHITTÄMISPÄÄLLIKKÖÄ vahvistamaan tulosyksikön johtamista. Tehtävä on aivan uusi.

Kehittämispäällikön tehtävänä on vastata suomenkielisen perusopetuksen tulosyksikön strategiaprosessin ja tuloskortin työstämisestä, seurannasta ja arvioinnista, johtaa ja kehittää tulosyksikön resurssien allokointia kouluille, toimia perusopetuksen johtajan varahenkilönä ja johtaa johdon tukipalveluja. Lisäksi kehittämispäällikkö johtaa suomenkielisen perusopetuksen koulukuljetus- ja tila-asioita siltä osin kun ne kuuluvat tulosyksikölle.

Kehittämispäällikkö on myös suomenkielisen perusopetuksen johtoryhmän jäsen. Raportoit vastuullasi olevista asioista perusopetuksen johtajalle, joka on esihenkilösi. Toimit esihenkilönä johdon tuen tiimille.

Tervetuloa mukaan dynaamiseen ja mukavaan työyhteisöömme, jossa pääset osallistumaan näköalapaikalta perusopetuksen kehittämiseen!

Työpaikan nimi ja osoite: Karaportti 1, Espoo
Työaika: 36,25 h/vko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Tehtävä on vakinainen

Tämä rekrytointi toteutetaan anonyyminä rekrytointina. Tavoitteena on kohdentaa huomio ammatilliseen osaamiseesi sekä työkokemukseesi.

Rekrytoiva esimies arvioi hakemustasi ilman henkilötietojasi (nimi-, yhteystieto-, ikä-, sukupuoli- yms. tunnistetiedot). Huomioithan siis vapaata hakemustekstiä kirjoittaessasi, että se noudattaa anonymiteetin periaatteita eikä sisällä näitä tunnistetietoja. Valinnat työpaikkahaastatteluun tehdään ilman hakijoiden henkilötietoja.

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmän kautta, jotta hakemuksestasi löytyvät tarvittavat tiedot ja anonyymi rekrytointi on mahdollista toteuttaa.

Kelpoisuusvaatimukset:
Soveltuva ylempi korkeakoulututkinto.

Tehtävässä edellytetään:
- Vahvaa johtamiskokemusta
- Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
- Kykyä tavoitteelliseen ja analyyttiseen työskentelyyn sekä asioiden loppuun saattamiseen
- Kykyä ymmärtää perusopetuksen toiminnan, talouden ja resurssien välisiä syy-seuraussuhteita
- Henkilöstöjohtamisen taitoja ja osallistavaa työotetta
- Hyvää englannin kielen taitoa

Arvostamme:
- Perusopetuksen säädösten tuntemusta
- Sujuvia tieto- ja viestintätekniikan taitoja
- Kykyä edistää monia projekteja samanaikaisesti.
- Hyvää paineensietokykyä

Valintaprosessi:
18.8.-21.8. videohaastattelut
24.-26.8 varsinaiset haastattelut osoitteessa Karaportti 1, Espoo
29.-31.8 henkilöarvioinnit
1.9. (aikaisintaan) valintapäätös
Tarvittaessa voidaan järjestää toinen haastattelukierros.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa Juha Nurmi, perusopetuksen johtaja, p. 050 3725852 ma-to klo 16-16:30. Mikäli et tavoita puhelimitse, jätä soittopyyntö asiaan liittyen tekstiviestinä.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen perusopetus

Suomenkielinen perusopetus järjestää lapsille ja nuorille oppilaslähtöistä, korkeatasoista ja alueellisesti yhdenvertaista perusopetusta. Toiminnan lähtökohtana on koulutuksellinen tasa-arvo sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen. Toimimme yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja toisen asteen toimijoiden kanssa. Suomenkielisiä peruskouluja on yhteensä 73, ja niissä opiskelee noin 30 500 lasta ja nuorta.


Osoite: Karaportti 1, 02610 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat