Kehitysasiantuntija / Web-analyytikko - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Kehitysasiantuntija / Web-analyytikko - HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä

Teknologiaratkaisut -osasto vastaa HSL:n tietohallintopalveluista, operatiivisten järjestelmien kehittämisestä ja ylläpidosta sekä tuottaa ja hankkii tarvittavat järjestelmäratkaisut. Kehitysryhmä vastaa IT-palveluiden kehittämisen asiantuntijaresursseista ja kyberturvallisuudesta.

HSL:n digitaalisissa palveluissa vierailee viikoittain satoja tuhansia eri kävijöitä ja HSL-sovellus on jatkuvasti kasvava, merkittävä myyntikanava.

KEHITYSASIANTUNTIJA / WEB-ANALYYTIKKO

Tehtävänäsi on vastata HSL:n web-palveluiden ja mobiilisovelluksen kävijäseurannan toimivuudesta sekä sen soveltuvuudesta liiketoiminnan ja palvelukehityksen tarpeisiin. Hallinnoit myös muita web-sivujen tageja Tag Managerin avulla. Tuotat tarvittaessa raportteja liiketoiminnan tarpeisiin ja toimit analytiikkatyökalun tukihenkilönä HSL:ssä.

Odotamme sinulta
• kokemusta web-analytiikan työkaluista (esim. Google Analytics, Matomo)
• perustaitoja koodaamisesta (mm. SQL, Javascript, R, HTML5, CSS3 ja php)
• soveltuvaa korkeakoulututkintoa
• sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Olet halukas oppimaan uutta ja löytämään ratkaisuja ongelmiin. Sinulla on ehkä jo valmis kollegaverkosto, jota pystyt hyödyntämään työsi tukena. Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on kokemusta verkkoliiketoiminnasta, A/B-testaus- ja heatmap-työkaluista sekä raportoinnin työkaluista (mm. Power BI).

Tarjoamme sinulle
• monipuolisen työn, jolla on vaikutusta pääkaupunkiseudun ihmisten arkeen
• innostuneet kollegat ja hyvän työilmapiirin
• hyvät henkilöstöedut ja mahdollisuudet omaan kehittymiseen
• työpaikan hyvien yhteyksien varrelta Pasilasta
• joustavat työajat ja mahdollisuuden etätyöskentelyyn

Liitä hakemukseen palkkatoiveesi ja ansioluettelosi. Olemme yhteydessä hakijoihin elokuussa, myös haastattelut hoidetaan pääsääntöisesti tuolloin.

Lisätietoja

https://ura.hsl.fi/#/

Lisätietoja tehtävästä antaa Kehitysryhmän ryhmäpäällikkö Risto Vaattovaara p. 040 558 3068 (pe 14.6.klo 14-16, to 20.6. klo 12-14 ja ke 26.6. klo 14-16).

HSL Helsingin seudun liikenne -kuntayhtymä
Osoite: Opastinsilta 6 A, 00520 Helsinki

HSL:llä on tärkeä rooli pääkaupunkiseudun asukkaiden arjessa. HSL-liikenteessä tehdään yli miljoona matkaa päivittäin bussilla, junalla, metrolla, raitiovaunulla ja kaupunkipyörällä. Kehitämme palveluitamme asiakkaidemme kanssa ja rakennamme yhdessä maailman toimivinta kaupunkiseutua. Meitä joukkoliikenteen ammattilaisia on reilu 400 ja olemme ylpeitä työstämme. Kestävällä liikkumisella luodaan sujuva arki ja viihtyisä kaupunkiseutu. Tule mukaamme - parhaat matkat tehdään yhdessä!

Tutustu työnantajaan