Kehitysjohtaja - Kangasalan kaupunki

Oletko aktiivinen kehittäjä ja monialainen osaaja? Uudistuvan ja kasvavan kaupungin toiminnassa korostuu kaupungin toiminnan kehittäminen sekä elinvoiman ja vetovoiman vahvistaminen kaupunkistrategian mukaisesti. Nykyisen monitaitoisen kehitysjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin, haemme uutta osaavaa kehitysjohtajaa.

Kehitysjohtaja johtaa kaupunkikehittämistä ja suunnittelua, toimii kokonaissuunnittelua ja investointeja yhteensovittavan Kymppi-työryhmän puheenjohtajana, kehittää tiedolla johtamista, osallistuu strategisesti tärkeimpien alueiden käytön suunnitteluun, kehittää kaupungin elinvoimaa, kilpailukykyä, tehokkuutta sekä sähköisiä toimintatapoja ja digitaalisia palveluita. Hän vastaa myös valmiussuunnittelun johtamisesta sekä johtaa asiakaskokemuksen kehittämistä. Kehitysjohtaja on mukana yhtiöiden ja yhteisöjen hallituksessa. Hän vastaa kaupunkistrategian valmistelusta yhdessä hallintojohtajan kanssa. Lisäksi hän vetää mm. kilpailukykyyn ja kaupungin toiminnan kehittämiseen liittyviä kehittämishankkeita.

Viran kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme kokemusta vaativista johtamis- ja kehittämistehtävistä. Arvostamme näyttöä vaativista kehittämishankkeista, digitaalisten palveluiden kehittämisestä, kaupunkikehittämisen osaamista, kokemusta osallisuuden kehittämisestä, hallinto- ja talousosaamista, palvelumuotoilun ja asiakaspalvelun kehittämisosaamista, henkilöstöjohtamisosaamista, muutosjohtamiskykyä ja innovatiivisuutta. Toivomme myös, että olet taitava esiintyjä ja neuvottelija sekä mukava yhteistyökumppani ja verkosto-osaaja.

Koeaika on 6 kuukautta. Ennen tehtävän vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus tai työterveyshuollon todistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kangasala.fi

Tutustu työnantajaan

kaupunginjohtaja Oskari Auvinen 040 133 6311 (sähköposti: etunimi.sukunimi@kangasala.fi).

Kangasalan kaupunki, Strateginen johto
Osoite: Kunnantie 1, 36200 Kangasala

Kangasala on hyvinvoiva, kasvava ja voimakkaasti kehittyvä yli 32 000 asukkaan kaupunki kauniissa harju- ja järvimaisemissa hyvien kulkuyhteyksien äärellä Tampereen naapurissa. Olemme palveleva, uudistuvan toimintakulttuurin ja sujuvan arjen kaupunki, joka tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet asumiseen, harrastamiseen, yrittämiseen ja työntekoon.

Kangasalan kaupunki - Savuton työpaikka