Kehitysvammahuollon ohjaajan virka - Inarin kunta

Kehitysvammahuollon ohjaajan virka - Inarin kunta

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain (817/2015) 8 § 1 momentin mukainen tutkinto tai tehtävään soveltuva muu sosiaali- ja terveydenhuollon AMK-tason tutkinto. Kehitysvammahuollon ohjaaja toimii jatkossa Ivalon Toimintakeskuksen ja Ryhmäkoti Kaamosrannan esimiehenä. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää riittävää kokemusta kehitysvammahuollosta, kokemusta esimiestehtävistä, kuntatalouden tuntemusta, kehittävää työotetta ja kykyä itsenäiseen päätöksentekoon. Toimi täytetään 1.9.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtäväkohtainen palkka on 2515 €/ kk, lisäksi maksetaan KVTES:n mukaiset etuudet ja Inari-lisä 3 %. Virassa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa. Ennen viran vastaanottamista on valitun toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake) terveydentilastaan.

Virkaan haetaan jättämällä hakemus Inarin kunnan sähköiseen työnhakupalveluun osoitteessa www.kuntarekry.fi tai postitse: Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto/ Sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Seppänen, Piiskuntie 2, 99800 Ivalo. Kirjekuoreen merkintä: "hakemus virkaan".

Lisätietoja

http://www.inari.fi

Lisätietoja antavat kehitysvammahuollon ohjaaja Laura Nurmela, puh. 0400 729 806 ja sosiaali- ja terveysjohtaja Jaakko Seppänen, puh. 040 518 9059. Sähköpostiosoite on etunimi.sukunimi@inari.fi.

Inarin kunta, Sosiaali- ja terveysosasto, Laitoshoito
Osoite: Kaamostie, 99800 Ivalo

Inari on Suomen suurin kunta. Sen voimavara on mahtava luonto, josta voi olla aidosti ylpeä. Inarin helmi ja aarreaitta on ainutlaatuinen ja karun kaunis Inarijärvi, joka on Suomen kolmanneksi suurin järvi.
Luontoarvojen ja puhtauden ympärille rakentuva lappilainen elämäntyyli kiinnostaa ja vetää puoleensa.

Tutustu työnantajaan