test

Kehitysvammaisten asumispalvelut (4), kesätyö

Hakuaika päättyy  31.3.2023 14:30

Tervetuloa meille kesätöihin Pudasjärvelle!

Haemme SOSIAALI- JA TERVEYDENHUOLTOALAN AMMATTILAISIA Tai OPISKELIJOITA (lähihoitaja, sairaanhoitaja, sosionomi, hoiva-avustaja) ohjaajien erimittaisiin sijaisuuksiin Ryhmäkoti Kortteeseen (vähintään 2-3 sijaisuutta) ja Kaisla tukiasumiseen (vähintään 1 sijaisuus) välille toukokuu-syyskuu 2023.

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä ja viettää ikimuistoisen kesän erityistä tukea tarvitsevien ihmisten parissa? Tehtäviisi kuuluu kehitysvammaisten asumispalveluissa kokonaisvaltainen asumisen ohjaaminen ja hoitotyö. Pääset yhdessä asukkaiden kanssa osallistumaan kodin arkiaskareisiin sekä ideoimaan ja toteuttamaan vapaa-ajan tekemistä. Työn tavoitteena on antaa jokaiselle asukkaallemme oman näköisensä hyvä arki kotoisessa asumisympäristössä sekä tukea asukkaan mahdollisimman itsenäistä elämää ja osallisuutta yhteiskunnassa.

Työ Ryhmäkoti Kortteessa on kaksi- tai kolmivuorotyötä ja Kaisla tukiasumisen puolella kaksivuorotyötä.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja ja reippautta työntekemiseen. Tarjoamme sinulle haastavan ja mielenkiintoisen työn, mukavan työyhteisön ja sen tuen. Huolehdimme, että saat riittävän perehdytyksen työhön. Eduksi katsotaan kokemus kehitysvammaisten kanssa toimimisesta.

Sairaanhoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus tai vastaava aikaisempi rekisteröinti. Sijaisuutta voi hoitaa myös sairaanhoidon opiskelija, jolla on suoritettuna vähintään 140 opintopistettä.

Lähihoitajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen pätevyys tai vastaava aikaisempi pätevyys. Sijaisuutta voi hoitaa myös lähihoitajaopiskelija.

Hoiva-avustajan sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on hoiva-avustajan koulutus. Sijaisuutta voi hoitaa myös opiskelija.

Sosionomin sijaisuuden kelpoisuusvaatimuksena on soveltuva korkeakoulututkinto tai aikaisempi opistoasteinen tutkinto sekä sosiaalihuollon ammattihenkilöistä annetun lain 817/2015 3§ ja 8§ mukainen pätevyys. Pätevien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat ja hakijat, joilla on muu tehtävään soveltuva koulutus tai kokemusta kehitysvammaisten kanssa toimimisesta. Tutkinnon soveltuvuuden ja riittävien edellytysten olemassaolon arvioi työnantaja.

Sijaisuudet täytetään sopivien sijaisten löydyttyä. Sijaisuudet ovat haettavana vähintään viiden ilmoituksen julkaisua seuraavan kalenteripäivän ajan.

Haastatteluun kutsuttavalta tarkistamme alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset. Opiskelijan tulee esittää ajantasainen, virallinen opintorekisteriote ja todistus voimassa olevasta opiskeluoikeudesta. Valmiiden työnhakijoiden tulee olla rekisteröityneenä Valviran ylläpitämään Terhikki/Suosikki-rekisteriin.

Noudatamme työsuhteissa enintään 6 kk koeaikaa. Koeaika voi olla enintään puolet palvelussuhteen kestoajasta alle 12 kk kestävissä määräaikaisissa palvelussuhteissa.

Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja antaa vastuuyksikköpäällikkö Marja Lohvansuu, p. 0400 712 535. Sähköposti: marja.lohvansuu@pohde.fi
Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella. Hakemuksen pääset täyttämään työpaikkailmoituksen Hae työpaikkaa-linkistä.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialue vastaa alueen julkisista sosiaali-, terveys-ja pelastuspalveluista 1.1.2023 alkaen. Hyvinvointialueella työskentelevät 18 000 työntekijää tarjoavat asukkaille entistä yhtenäisempiä sosiaali-, terveys-ja pelastusalan palveluita. Alan ammattilaisille tarjoamme tiiviimmän yhteistyöverkoston ja uuden tavan kehittää palveluita. Budjettimme on noin 1,7 miljardia euroa. Tutustu työnantajaan