kehitysvammaisten henkilöiden perhehoitaja - Kaarinan kaupunki

kehitysvammaisten henkilöiden perhehoitaja - Kaarinan kaupunki

Haluaisitko toimia viikonloppuperheenä erityistä tukea tarvitsevalle lapselle, nuorelle tai aikuiselle?

Varsinais-Suomen kunnat etsivät perheitä, jotka ovat kiinnostuneita toimimaan lyhytaikaisena perhehoitajana kehitysvammaiselle lapselle, nuorelle tai aikuiselle omassa kodissaan tai perhehoidettavan kodissa, esimerkiksi yhden viikonlopun kuukaudessa.

Perhehoito on lyhytaikaista tai jatkuvaa huolenpitoa kehitysvammaisesta tai muuten erityistä tukea tarvitsevasta henkilöstä. Perhehoitajalle tärkeimpiä ominaisuuksia ovat kyky pitää huolta perhehoidossa olevasta henkilöstä, sekä hyvät yhteistyötaidot.

Kaikki perhehoitajaksi alkavat saavat tehtäväänsä ennakkovalmennuksen. Valmennuksessa hyväksytylle perhehoitajalle maksetaan perhehoidosta palkkio. Kehitysvammaisten henkilöiden perhehoitajien ennakkovalmennus alkaa syyskuussa 2019.

Kiinnostuitko?
Tutustu kehitysvammaisten henkilöiden perhehoitoon sivulla www.perhehoitoa.fi sekä Facebook-sivullamme Varsinais-Suomen Perhehoitoyksikkö. Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!

Lisätietoja

http://www.kaarina.fi/perhehoitoyksikko

Perhehoidon koordinaattori Reija Suomi p. 050 408 4623
Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö
www.kaarina.fi/perhehoitoyksikko

Kaarinan kaupunki, Sosiaali- ja terveyspalvelut, Varsinais-Suomen ikäihmisten ja kehitysvammaisten perhehoitoyksikkö
Osoite: Kyynäräkatu 2, 20780 Kaarina

Varsinais-Suomen Perhehoitoyksikön Isäntäkuntana toimii Kaarina ja mukana on 24 kuntaa. Yksikön tehtävinä on perhehoitajien monipuolinen tuki sekä työn laadunhallinta, kehittäminen, raportointi ja valtakunnallinen yhteistyö.

Tutustu työnantajaan