Kehitysvammaisten ohjaaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Kehitysvammaisten ohjaaja - Peruspalvelukuntayhtymä Selänne

Etsimme Reisjärvelle Mäntykodille OHJAAJAA kesäloa-ajan sijaiseksi ajalle 1.5.-31.8.2019.

Mäntykoti on 11-paikkainen kodinomainen tehostetun palveluasumisen yksikkö, jossa henkilökunta on paikalla ympärivuorokauden. Asiakkaiden käytössä on myös yksi tilapäishoitopaikka. Mäntykodin toimintaa ohjaa kodinomaisuus ja asiakaslähtöisyys ja toiminnan tavoitteena on turvata asukkaille mielekäs ja turvallinen arki heidän omassa kodissaan.

Mäntykodilla tuetaan, hoidetaan ja ohjataan asukkaita heidän toimintakyvyn mukaisesti. Kaikessa toiminnassa kunnioitetaan asiakkaan yksilöllisyyttä ja itsemääräämisoikeutta.

Tarjoamme sinulle hyvän ja osaavan työyhteisön tuen sekä laaja-alaisen työkokemuksen tuoman ammattitaitoisen tiimin. Lisäksi tarjoamme huumorintajuisen työyhteisön, esimiehen tuen ja tekemisen meininkiä. Meidän työyhteisössä on hyvä olla.

Työ on kolmivuorotyötä.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa sekä aitoa kiinnostusta ja halua työskennellä kehitysvammaisten kanssa. Eduksi katsomme aikaisemman työskentelyn kehitysvammaisten kanssa, mutta tärkeintä on oma halu ja motivaatio työskennellä meillä. Myös alan opiskelijoista olemme kiinnostuneita, opiskelijat tuovat aina tullessaan uutta tietoa meille.

Edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tehtävä täytetään sopivan työntekijän löytyessä. Ota siis rohkeasti yhteyttä täyttämällä sähköinen hakulomake tai soittamalla.

Lisätietoja

http://www.selanne.net

vs. palveluesimies Anu Udd p. 040-3008236

Hyvinvointipalvelut
Osoite: Reisjärvi

Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on Haapajärven ja Pyhäjärven kaupunkien ja Reisjärven kuntien yhteinen kuntayhtymä, jonka tehtävänä ja vastuulla on järjestää asukkailleen lain säätämät sosiaali- ja terveydenhuolto- ja erikoissairaanhoidon palvelut. Kuntayhtymän järjestää myös ympäristöterveydenhuollon, ympäristönsuojelun, maa-aineslain, rakennusvalvonnan ja korjausneuvonnan palvelut. Väestöpohja Selänteen alueella on n. 16 000 asukasta.
Peruspalvelukuntayhtymä Selänne on savuton työpaikka.

Tutustu työnantajaan