Skip to main content
test
Kehitysvammaisten ohjaaja - Hattulan kunta

Hei sinä sosiaali- ja terveysaalan osaaja!

Tule osaksi ammattitaitoista työyhteisöämme Hattulaan Juteinikotiin kehitysvammaisten asumispalveluyksikköön. Haemme ohjaajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Tarjoamme vaihtelevan ja mielenkiintoisen työn osaavassa ja ammattitaitoisessa työryhmässä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon käyttämiseen ja kehittämiseen.

Toimimme yksilökeskeisen suunnitelmatyöskentelyn periaatteiden mukaisesti tukien ja vahvistaen asukkaiden itsemääräämisoikeuden toteutumista. Tavoitteenamme on mahdollistaa asukkaille mahdollisimman omannäköisen, mielekkään arjen ja hyvän elämän toteutuminen.

Toivomme Sinulta joustavaa ja innostunutta työotetta, sekä kykyä työskennellä muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä kehittämismyönteistä, positiivista asennetta. Katsomme eduksi aiemman kokemuksen kehitysvammaisten parissa työskentelystä. Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu soveltuva koulutus tai sosionomin ammattikorkeakoulututkinto.
.
Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain (1227/2016) 48 §:n ja 48a §:n mukaista soveltuvuutta, hygieniapassia sekä voimassa olevaa lääkekoulutusta.

Palkkauksessa sovelletaan SOTE-sopimusta. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä.


Valitun on ennen toimen vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työsuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.


Lisätietoja

http://www.hattula.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Kati Kopra, 050 3788 127, kati.kopra@hattula.fi

Lisätietoja

Hattulan kunta

Hattula on noin 9700 asukkaan vireä kunta keskellä Kanta-Hämettä hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kunta työllistää noin 500 henkilöä eri toimialoilla. Hattulan kunta on savuton työnantaja.


Osoite: Juteinintie 3, 13720 Parola

Sinulle suositellut työpaikat