Keikkatyö: Hammashoitajan sijaisuudet Kuntayhtymän alueella - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Keusote tarjoaa Järvenpään, Hyvinkään, Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten sekä Tuusulan kunnan alueen asukkaille sote-palveluja. Hammashoitoloita on jokaisessa kunnassa. Työyhteisömme ovat dynaamisia, joissa toiminta on itseohjautuvaa ja työtä tuetaan valmentavalla esimiestyöllä.

Haemme nyt suun terveydenhuoltoon eripituisiin, määräaikaisiin sijaisuuksin hammashoitajia. Työsuhteisen aloitus on sopimuksen mukaan, tarjoamme myös mahdollisuuden osa-aikaisuuksiin.

Työyhteisömme koostuvat hammashoitajista, suuhygienisteistä ja hammaslääkäreistä. Työhön kuuluu hammashoitajan työtehtävät.

Arvostamme:

  • aiempaa työkokemusta hammashoitajan työtehtävistä,
  • asiakaskeskeistä työskentelytapaa ja hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja sekä
  • kehittämismyönteisyyttä.
Kielitaitovaatimuksena tehtävässä työskentelyyn on hyvä suomen kielen suullinen ja tyydyttävä kirjallinen taito.

Tarjoamme Sinulle mahdollisuuden olla mukana toteuttamassa uutta ja innovatiivista työskentelykulttuuria. Haluamme olla arvostettu sekä tykätty työpaikka! Tule osaksi Keusotea!

Edellytettävä koulutus: terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/1994, asetus 564/1994) mukainen sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, kuten hammashoitajan tai suunterveydenhoidon osaamisalan suorittanut lähihoitajan tutkinto.

Ilmoita hakemuksessasi mikä alue sinua erityisesti kiinnostaa.

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaan. Koeaika on korkeintaan puolet palvelussuhteen kestosta.
  • Tartuntatautilaki 48§ velvoittaa sosiaali- ja terveydenhuollon työnantajan varmistumaan tartuntatautien vakaville seurauksille alttiiden asiakkaiden ja potilaiden parissa työskentelevän henkilökunnan riittävästä rokotussuojasta.
Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat