Keikkatyö, kotihoito (keusote) - Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä

Me Keusotessa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä.

Haluamme sinut joukkoomme turvaamaan laadukasta hoitotyötä!

Tule sijaiseksi kotihoitoon (keikkaluontoinen työ)

Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä ja kuntouttavaa hoitotyötä sisältäen perushoidon lisäksi sairaanhoidollisia tehtäviä. Työn tavoitteena on asiakkaan hyvä arki sekä kotona selviytyminen.

  • Työ on kaksivuorotyötä aamu- sekä iltavuoroissa, myös viikonloppuisin.
Arvostamme itsenäistä työskentelyä sekä ongelmanratkaisutaitoja,. Ajorkotti on tarpeellinen, mutta oman auton käyttö ei välttämätöntä.

Sijaisuuksien hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan, terveydenhoitajan tai lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös opiskelijat. Kokemus kotihoidosta tehdyistä harjoitteluista on eduksesi. Perehdytämme jokaisen uuden sijaisen yksikköön.

Kerro hakemuksessa itsestäsi, että osaamisestasi. Kerro myös missä kunnassa haluaisit työskennellä. Olemme Sinuun yhteyksissä ja sovimme tapaamisen kanssasi.

Tarjoamme keikkatyötä kaikkiin Keusoten kotihoidon yksiköihin.

Lisätiedot & yhteydenotot:

koordinoivat esimiehet Minna Alanko (länsi), minna.alanko@keusote.fi tai Tiina Palmu (itä), tiina.palmu@keusote.fi

Palkkaus ja palvelussuhteenehdot KVTES:n mukaan.

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat