Keikkatyötä hyvinvointipalveluissa - Keminmaan kunta

Keminmaan kotihoidossa etsitään jatkuvasti ammattilaisia tai alalle opiskelevia keikkatyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin: sairaanhoitajia, terveydenhoitajia ja lähihoitajia.

Keminmaan hyvinvointipalveluihin kuuluu kolme tulosaluetta: terveyspalvelut, sosiaalipalvelut ja hoiva- ja asumispalvelut. Työyksikössämme on tarjolla eri ammattiryhmille päivätyötä, kaksi- ja kolmivuorotyötä hoito- ja hoivatyössä sekä sosiaalityössä.

Työpaikkasi voi olla kotihoidossa. Työn kesto vaihtelee, työ on päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja yksilöä kunnioittaen. Käytämme kuntouttavan hoitotyön menetelmiä ja tuemme yksilön omia voimavaroja.

Sijaisuudet ovat kestoltaan lyhytaikaisia.

Pätevyysvaatimus: sosiaali- ja terveydenhuoltoalan tutkinto, mutta haussa huomioimme myös alan opiskelijat. Kotihoidossa hyötyä on ajokortista ja oman auton käyttömahdollisuudesta. (Etua työssäsi on jos omaat hyvät ATK taidot).

Käythän jättämässä hakemuksesi Kuntarekry-järjestelmään, jotta olet mukana sijaisrekisterissämme. Jotta saat tietoja Sinulle sopivista sijaisuuksista, niin muistathan pitää hakemuksesi tiedot ja käytettävyyskalenterin ajan tasalla.Mikäli jo teet meille sijaisuuksia, käythän siitä huolimatta rekisteröitymässä sijaiseksi, jotta tietosi löytyvät järjestelmästä.

Lisätietoja

http://www.keminmaa.fi

Tutustu työnantajaan

Kotihoito: vastaava avopalveluohjaaja Anne Soidinmäki, p. 040-574 4330
Sosiaalipalvelut: johtava sosiaalityöntekijä, Päivi Parpala, p. 0401679128

Keminmaan kunta, Hyvinvointipalvelut
Osoite: Keminmaa

Keminmaa on vireä 8639 asukkaan kunta, joka sijaitsee Perämeren pohjukassa, Kemijoen suualueella, molemmin puolin Kemijokea- kaikkien väylien varrella. Elinkeinorakenne on hyvin kaupunkimainen. Yksi suurimpia työnantajia on Outokumpu Chromen kaivos Keminmaassa, jossa kromimalmia riittää Tornion terästehtaan tarpeiksi ainakin sadaksi vuodeksi. Keminmaassa on puu- ja taloteollisuutta, jaloteräksen jatkojalostusta, nahka- ja muovituotteiden jalostusta sekä suurteollisuutta palvelevia yrityksiä.

Kauppakeskus Mekka sijoittuu E75-tien välittömään läheisyyteen. Alueella toimii yli 100 yritystä, joissa on liki 1000 työpaikkaa. Palvelutarjonta on hyvin monipuolinen, mm. Citymarket, erikoisliikkeitä sekä valtaosa talousalueen autoalan liikkeistä toimii kauppakeskuksessa.