test
Keittäjä-siistijä - Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä

Haemme keittäjä-siistijää Halikossa sijaitsevaan perhetukikeskukseemme! Perhetukikeskus tarjoaa lastensuojelun laitoshuoltoa sijoitetuille lapsille ja nuorille.

Keittäjä-siistijän tehtäviin kuuluu ruoan valmistus ja ruokahuollon edellyttämät tarvikehankinnat sekä laitoskeittiön siivoustehtävät ja siivoustyön edellyttämät tarvikehankinnat. Keittäjä-siistijällä on kokonaisvaltainen vastuu yksikön ruokahuollon suunnittelusta.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja halua tuoda tärkeän työpanoksesi lasten hyvinvoinnin eteen tarjoamalla heille laadukkaasti valmistettua ruokaa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva perustutkinto tai pitkäaikaisen työkokemuksen avulla hankittu tehtävän edellyttämä taito.

Tehtävään valitun tulee ennen työsopimuksen tekemistä toimittaa lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen ote rikosrekisteristä.

Tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löytyessä.

Lisätietoja

http://www.vslk.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Perhetukikeskuksen johtaja
Noora Niemi
0503479175

Lisätietoja

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä, Halikon perhetukikeskus

Varsinais-Suomen lastensuojelukuntayhtymä on viiden kunnan omistama kuntayhtymä, joka tarjoaa alueensa kunnille monipuolisia lastensuojelupalveluja.


Osoite: Juustomestarintie 11, 24910 Halikko as

Sinulle suositellut työpaikat