Skip to main content
test
Keittiöapulainen - Raaseporin kaupunki

Karjaan ja Pohjan tiimimme hakee keittiöapulaista. Tarvitsemme sinua Pojo kyrkoby skolanin jakelukeittiöön.

Oletko sinä etsimämme henkilö?

Keittiöapulaisen odotetaan työskentelevän niin itsenäisesti kuin tiimissä. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja pystyy tarvittaessa tekemään itsenäisiä päätöksiä. Työ vaatii vastuuntuntoa ja joustavuutta, koska työtehtävät ovat vaihtelevia. Olet aidosti kiinnostunut ruoanlaitosta ja haluat kehittää kaupungin ruokahuoltoa yhdessä kollegojesi kanssa. Ilmastoviisas ja ympäristötietoinen työskentely on sinulle itsestäänselvyys. Siedät stressiä ja olet luova, joustava ja yhteistyökykyinen.

Tarjoamme sinulle
- henkilöstöetuudet, kuten sujuvan ja toimivan työterveyshuollon sekä e-PASSI-etuuden, kun olet työskennellyt kolme kuukautta
- miellyttävän ja vaihtelevan työyhteisön

Odotamme hakijalta:
- hotelli- ja catering-alan perustutkintoa tai vastaavaa työkokemusta. Toimitilahuollon perustutkinto tai sitä vastaava työkokemus luetaan eduksi. Voimme silloin tarjota sinulle enemmän töitä, joka voi sisältää siivousta, kun koulut ovat kiinni.
- hygieniapassia
- tiimimme ja asiakkaamme ovat kaksikielisiä, minkä vuoksi edellytämme hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa
- halua ja kykyä tiimityöskentelyyn

Työaika on 20 tuntia / viikko ja pääsääntöisesti maanantaista perjantaihin.

Työ tapahtuu ensi sijassa Pohjan kyrkoby skolanissa, mutta akuuttien vapaiden ja lomien aikana työ voi tapahtua myös muissa Raaseporin kaupungin ruokahuollon yksiköissä.

Pojo kyrkoby skolan toimi on määräaikainen 31.5.2024 asti, mahdollisuudella jatkoon, se voidaan täyttää niin nopeasti kuin mahdollista.

Palkkaus KVTES:n ja työn vaativuusarvioinnin mukaan. Koeaika on kuusi kuukautta. Ennen työn aloittamista tulee jättää hyväksytty todistus terveydentilasta. Raaseporin kaupunki on savuton työpaikka.

Kuulostaako tämä mielenkiintoiselta tehtävältä? Siinä tapauksessa saatat olla etsimämme henkilö!

Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekryn kautta. Hakuaika päättyy 29.9.2023 klo 16.00.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Tove Damén-Wikholm, puh. 019 289 3901.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilahallinto-osasto, Ruokahuolto

Raaseporissa jokainen voi luoda oman ainutlaatuisen elämänsä. Raasepori on juuri täydellinen pieni suuri kaupunki Helsingin ja Turun puolivälissä. Pidämme huolta siitä, että asukkaiden, vierailijoiden ja yritysten palvelut toimivat, mutta täällä on myös hauskaa asua! Raaseporissa yhdistyvät ainutlaatuinen kulttuurihistoria linnoineen ja ruukkikylineen Fiskars ja Billnäs, upeat taajamat Tammisaari ja Karjaa sekä luonnonkaunis saaristo ja elävä maaseutu. Yhdistys-, kulttuuri- ja urheiluelämämme on huomattavan monipuolista.

Työllistämme 1 300 eri alojen ammattilaista, jotka mahdollistavat sujuvan arjen noin 27 400 asukkaalle.

Teemme tiivistä yhteistyötä asukkaiden kanssa ja osallistamme heidät työhömme, jotta Raaseporista tulisi vielä parempi asuinkunta. Työntekijämme osallistuvat myös oman työympäristönsä kehittämiseen, ja me haluamme SINUT mukaan luomaan entistä parempaa Raaseporia.


Osoite: Hanna Gardbergintie 1, 10420 Pohjankuru
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat