Keittiöapulainen, määräaikainen - Raaseporin kaupunki

Skogsgläntan päiväkodin jakelukeittiössä Tammisaaressa, Raaseporissa työskentelee yksi keittiöapulainen. Tehtäviin kuuluvat normaalit keittiöapulaisen tehtävät ja jonkun verran siivoista osastoilla.
Keittiöapulaisen odotetaan työskentelevän niin itsenäisesti kuin tiimissä. Etsimme henkilöä, joka on oma-aloitteinen ja pystyy tarvittaessa tekemään itsenäisiä päätöksiä. Työ edellyttää vastuullisuutta ja joustavuutta, sillä työtehtävät vaihtelevat ja saattavat muuttua lyhyellä varoitusajalla.
Arvostamme ennakkoluulottomuutta, positiivista asennetta ja palvelualttiutta. Työhön kuuluu myös asiakaspalvelua.
Työaika on 38 tuntia ja 15 minuutteja viikossa.
Työ tapahtuu ensisijaisesti Skogsgläntanin päiväkodin jakelukeittiössä, mutta työ voi tapahtua myös muissa Raaseporin kaupungin ruokahuollon yksiköissä.

Edellytämme
Kelpoisuusvaatimukset:
- Hotelli- ja catering-alan perustutkinto tai vastaava työkokemus
- Hygieniapassi
- Tiimimme ja asiakkaamme ovat kaksikielisiä, minkä vuoksi edellytämme hyvää toisen ja tyydyttävää toisen kotimaisen kielen taitoa.
- Halua ja kykyä tiimityöskentelyyn

Ennen työn aloittamista tulee jättää hyväksytty todistus terveydentilasta.

Tehtävä on määräaikainen, noin 8.11.2021-31.1.2022.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Ruokapalvelupäällikkö Tove Damén-Wikholm, puh. 019 289 3901.

Lisätietoja

Raaseporin kaupunki, Tekninen toimiala, Tilahallinto-osasto, Ruokahuolto

Raaseporin kaupunki sijaitsee Helsingin ja Turun puolivälissä, hyvien asumismahdollisuuksien ja kulkuyhteyksien päässä. Kaupunki muodostettiin Tammisaaren ja Karjaan kaupungeista ja Pohjan kunnasta vuonna 2009. Kaupungissa on noin 28 000 asukasta, joista 65 prosenttia puhuu äidinkielenään ruotsia ja 31,5 prosenttia suomea. Kaupungille antavat leimansa luonnonkaunis saaristo, Billnäsin ja Fiskarsin ruukit sekä Mustion linna. Täällä on turvallista elää ja asua. Kaupunki on alueen suurin työnantaja, työntekijöitä on noin 1 900. Kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Raaseporintie 37, 10650 Tammisaari
Raaseporin kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat