Keittiön kesätyöntekijä - Riihimäen kaupunki

HAEMME Keittiö Kontioon kahta kesätyöntekijää. Työ on tarkoitettu 2002-2004 syntyneille niin, että työntekijän täytyy olla 17 v täyttänyt työt aloittaessaan.

VALINNOISSA ENSISIJAISIA ovat ne riihimäkeläiset nuoret, jotka eivät ole ennen olleet kesätyössä Riihimäen kaupungilla. Hakija voidaan valita kesän aikana vain yhteen kaupungin kesätyöpaikkaan.

TYÖN KESTO on neljä viikkoa, sitä lyhemmät jaksot eivät ole mahdollisia. Hakijan täytyy myös huolehtia siitä, että omat opinnot (kevätlukukausi) ovat päättyneet ennen kesätyön aloittamista.

KEITTIÖN KESÄTYÖJAKSOT ovat 7.6.-4.7.2021 ja 5.7.-1.8.2021. Työtä on aamu- ja iltavuorossa, työaika 6,5 tuntia päivässä, mahdollisesti myös viikonloppuisin.

TYÖTEHTÄVINÄ mm. astiahuolto, siivous, kuormien purku, patojen pesu, ruokasalin hoito yms. keittiötehtävät. Hygieniapassi ja kiinnostus keittiöalaan ovat eduksi.

Huomaa, että valitun henkilön tulee hankkia salmonellatodistus ennen töiden alkamista. Annamme ohjeet sen hankkimiseksi.

NELJÄN VIIKON PALKKA on noin 920 - 950 euroa, kalenterikuukauden päivistä riippuen. Työsuhteen päättyessä maksetaan lomaraha ja kertyneet lomapäivät. 17 vuotta täyttäneiltä peritään palkasta lakisääteinen eläkemaksu. Lisätietoa www.riihimaki.fi/kesatyot

OSA HAKIJOISTA HAASTATELLAAN 15.3.-9.4.2021 välisenä aikana, mikäli se koronarajoitukset huomioiden on mahdollista. Mikäli haastatteluja ei järjestetä, tehdään valinnat hakemusten perusteella ja sen takia hakemus kannattaa täyttää huolellisesti.

VALINTAPÄÄTÖS lähetetään kaikille hakijoille viimeistään kaksi viikkoa ennen työn alkua. Siinä kerrotaan kesätyön toteutumisesta, sekä valituista ja varasijalle valituista. Ellei työhön valittu henkilö ota paikkaa vastaan, kutsutaan kesätyöntekijä varasijoilta.

KORONATILANNE voi vaikuttaa kesätöiden toteutumiseen siten, että osa kesätöistä joudutaan perumaan. Siksi päätös kesätöiden toteutumisesta tehdään lähellä työn suunniteltua alkamista.

SEURAA SÄHKÖPOSTIASI. Tieto kesätöiden toteutumisesta ja valinnoista lähetetään sähköpostiisi. Muista avata myös sähköpostin liitteenä oleva päätös.

LISÄTIETOA puh. 050 344 62 08.
Onnea työnhakuun!

Lisätietoja

http://www.riihimaki.fi/tyollisyyspalvelut/kesatyot

Tutustu työnantajaan

tyollisyyspalvelut@riihimaki.fi
puh. 050 344 62 08

Riihimäen kaupunki, Kaupunginhallituksen toimiala, Hallinto- ja konsernipalvelut , Työllisyyspalvelut
Osoite: Keittö Kontio, Riihikoti, Kontiontie 73, 11120 Riihimäki

Riihimäen kaupunki tarjoaa vuosittain kesätöitä sadalle 16- 19 vuotiaalle nuorelle. Kaupungin työntekijänä pääset kehittämään noin 30 000 asukkaan edelläkävijäkaupunkia. Tavoitteenamme on toimia ja palvella iloisella asenteella. Kiertotalous, robotiikkaopetus ja nuorisoteatteri ovat tärkeitä vahvuuksiamme. Kaupunkimme on ihmisen kokoinen, kaikki tärkeä löytyy kävelymatkan päästä. Riihimäen kaupunki on savuton työpaikka.

Riihimäen kaupunki - Savuton työpaikka