test
Keittiön vuorovastaava - Kaarea Oy

Kaarean ruokapalveluun vuorovastaavaksi?

Haemme vuorovastaavaa Kaarean sairaalakeittiöön Turkuun vakituiseen työsuhteeseen. Palvelemme asiakkaitamme viikon jokaisena päivänä aamu- ja iltavuoroissa.

Etsimme ammattitaitoista, vastuullista ja tiimityöskentelyyn tottunutta vuorovastaavaa vahvistamaan tiimiämme, jossa toimit tiiviissä yhteistyössä esimiehen sekä muiden vuorovastaavien kanssa.

Työpäiväsi pitävät sisällään sekä työvuoron operatiivista johtamista, hallinnollisia tehtäviä että osallistumista keittiön työtehtäviin. Olet tottunut myös itsenäiseen työskentelyyn tiimisi eteen ja näet eteen tulevat asiat useammin mahdollisuuksina kuin uhkina.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta esimiestyöstä sekä soveltuvaa koulutusta. Olethan oma-aloitteinen, sosiaalinen, nautit vauhdikkaasta työstä ja vaihtelevista tilanteista. Menestyminen työssä edellyttää hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Eduksesi katsomme hyvän IT-osaamisen (esim. Word, Excel, tuotannonohjausjärjestelmä) sekä suullisen englannin kielen taidon.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan yhdessä Sinun kanssasi. Se tarkoittaa parempaa ruokaa, siivousta ja kunnossapitopalveluita, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa.

Työpaikka on savuton. Noudatamme AVAINTA ry:n työehtosopimusta.
Aloitamme haastattelut jo hakuajan ollessa käynnissä.

Tervetuloa meille tekemään yhdessä, paremmin ja sydämellä!
Hae tehtävää sähköisesti.

Lisätietoja

http://www.kaarea.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Sähköpostitse palveluesimies Sanna Lainela; sanna.lainela@kaarea.fi

Lisätietoja

Kaarea Oy

Hyppää Kaarean polulle! Kaarea on yli 450 ammattilaisen työpaikka. Tukipalvelut ja yhdessä tekeminen ovat meidän juttumme. Huolehdimme, että tarjoamme maistuvia aterioita, tilat ovat puhtaat, kiinteistöt ja ulkoalueet ovat kunnossa. Yhdessä on kaikki paremmin!


Osoite: Turku, 20520 Turku
Kaarea Oy - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat