Tervetuloa kemian ja fysiikan lehtorin sijaisuuteen ajalle 10.8.2021-4.6.2022 Tervakosken yhteiskouluun.

Etsimme vireään joukkoomme kemian ja fysiikan opettajaa.
Arvostamme pätevyyttä tai käynnissä olevaa ko. oppiaineisiin valmistavaa koulutusta. Toivomme hakijoilta hyviä yhteistyötaitoja, jotka näkyvät vuorovaikutuksessa niin oppilaiden kuin henkilöstön kanssa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn sekä mahdollisuuden työskennellä innostavassa ja iloisessa työyhteisössä, jossa osaamista jaetaan ja yhteistyötä tehdään monialaisesti. Janakkalan kunnan henkilöstöetuihin kuuluvat liikunta- ja kulttuuriedut sekä tietenkin hyvät ja joustavat työterveyspalvelut.

Sijaisuudessa on neljän kuukauden koeaika.

Lisätiedot: Tervakosken yhteiskoulun rehtori Sisko Lievonen (sisko.lievonen@janakkala.fi) puh. 019 758 0760

Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta perjantaihin 23.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Janakkala on myös asuinpaikkakuntana viihtyisä ja vireä. Jos ulkopaikkakuntalaisena harkitset muuttoa, autamme mielellämme kaikissa asioissa.

Kelpoisuus tehtävään määräytyy opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 1998 / 986 mukaan. Kelpoisuus tulee saavuttaa ennen hakuajan päättymistä. Hakijan on lääkärintodistuksella osoitettava olevansa terveydentilaltaan tehtävään sopiva, mikäli tulee valituksi.

Työsuhteeseen otettavan tulee toimittaa itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504 / 2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Lisätietoja

http://www.janakkala.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätiedot: Tervakosken yhteiskoulun rehtori Sisko Lievonen (sisko.lievonen@janakkala.fi) puh. 019 758 0760
Lähetä sähköinen hakemus Kuntarekry.fi -palvelun kautta perjantaihin 23.4.2021 klo 15.00 mennessä.

Janakkalan kunta, Sivistystoimi, Opetuspalvelut, Turengin yhteiskoulu
Osoite: Heimolantie 2, 12400 Tervakoski

Janakkala on vireä, lähes 17 000 asukkaan kunta keskeisellä paikalla vehmaassa Kanta-Hämeessä. Noin 1130 henkeä työllistävä Janakkalan kunta on joustava työnantaja, joka huomioi tarpeet sovittaa työelämä muuttuviin yksityiselämän tilanteisiin. Kuntalaisten hyvä palvelu lähtee hyvinvoivasta henkilökunnasta. Erinomaiseksi asuinkunnaksi tähtäävässä Janakkalassa tehdään aktiivisesti työtä niin johtamisen, prosessien kuin henkilöstön osaamisen kehittämiseksi. Terveysliikunnan puolesta puhuva kunta tarjoaa myös henkilökunnalleen hyvät mahdollisuudet liikuntaan.

Sinulle suositellut työpaikat