Kemian päätoiminen tuntiopettaja - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Kemian päätoiminen tuntiopettaja - Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia

Haemme kemian päätoimista tuntiopettajaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.8.2019 - 31.7.2021 Jyväskylän koulutuskuntayhtymän lukiokoulutukselle. Ensisijainen sijoituspaikka palvelussuhteen alkuvaiheessa on Schildtin lukio.

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, vahvaa opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamista ja valmiutta työn kehittämiseen. Eduksi katsomme kokemuksen lukiokurssien opettamisesta, ylioppilaskirjoitusten alustavasta tarkastamisesta sekä ryhmänohjauksesta.

Kelpoisuusehto on asetuksen 986/1998 mukainen. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES). Tehtävässä on kuuden (6) kuukauden koeaika. Valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisteriote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi. Valitun tulee ennen palvelussuhteen alkamista toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

https://www.gradia.fi/oppimaan/schildtin-lukio
https://www.gradia.fi/oppimaan/lukio

Seppo Haavisto
seppo.haavisto@gradia.fi
040 341 4820

Gradia-lukiot
Osoite: Viitaniementie 1 B, 40720 Jyväskylä

Gradia-lukiot on nuorten ja aikuisten yleissivistävän koulutuksen kehittäjä, joka antaa vahvat valmiudet jatko-opintoihin ja työelämään. Urheilulinja, musiikkilinja ja IB-linja sekä lukioiden painotukset mahdollistavat yksilölliset opinpolut. Jyväskylän Lyseon lukiossa, Schildtin lukiossa ja Jyväskylän aikuislukiossa opiskelee vuosittain noin 3000 opiskelijaa. Gradia-lukiot on osa Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradiaa.
Jyväskylän koulutuskuntayhtymä Gradia uudistaa oppimista ja työelämää. Luomme kaikenikäisille opiskelijoille ja yritysasiakkaille mahdollisuuksia oman osaamisen ja liiketoiminnan kehittämiseen.
Gradiaan kuuluvat ammatilliset oppilaitokset: Gradia Jyväskylä ja Gradia Jämsä, Gradia-lukiot: Jyväskylän Lyseon lukio, Schildtin lukio ja Jyväskylän aikuislukio, sekä Gradian sisäiset palvelut, Gradia-kiinteistöt ja Gradia-ravintolat. Gradia Jyväskylä järjestää myös perusopetusta ja taiteen perusopetusta. Gradiassa on opiskelijoita 23 000 ja henkilöstöä 1100. Liikevaihto vuonna 2018 oli 98 miljoonaa euroa.

Tutustu työnantajaan