Kentänhoitaja - Kokkolan kaupunki

Kentänhoitajan tehtäväkuva käsittää liikuntapaikkojen ympärivuotisia kunnossapidon työtehtäviä sekä ulkoliikuntapaikoilla että halliolosuhteissa.

Kunnossapidon piiriin kuuluvat esimerkiksi urheilukentät, kuntoradat, hiihtoladut, retkeilyolosuhteet, kaukalot ja luistelualueet sisällä ja ulkona sekä jalkapallokentät ja uimarannat. Työ on kaksivuorotyötä. Työvuoroja on myös viikonloppuisin.

Kelpoisuusvaatimuksena on Liikuntapaikka-alan ammattitutkinto tai muu soveltuva koulutus, tai riittävästi kokemusta liikuntapaikkojen ylläpidon töistä sekä kesä- että talvikaudella.

Tehtävän hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, liikuntapaikkojen ylläpitoon käytettävien työkoneiden tuntemusta, ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta sekä suomen kielen hyvää suullista taitoa. Eduksi katsotaan tehtävän mukaiset lisäkoulutukset. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Tehtävään valitun on ennen työn vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Lisätietoja

http://www.kokkola.fi

Tutustu työnantajaan

Kaupunginpuutarhuri Sini Sangi, puh. 044 7809 369
Työnjohtaja Jorma Ruotanen, puh. 044 7809 175
sähköposti: etunimi.sukunimi@kokkola.fi

Kokkolan kaupunki, Kaupunkiympäristö, Kaupunkirakentaminen, Infrarakentaminen ja kunnossapito
Osoite: Kauppatori 5, 67100 Kokkola

Tarjoamme mielenkiintoisia, monipuolisia ja haasteellisia työtehtäviä kehittyvässä kaupunkiympäristössä sekä innokkaassa ja yhteistyöpainotteisessa työympäristössä.

Kasvava ja kehittyvä Kokkola on monipuolinen, kaksikielinen maakuntakeskus. Kokkola tarjoaa asukkailleen mahdollisuudet korkeatasoiseen asumiseen, monipuoliset ja laadukkaat peruspalvelut sekä erinomaiset vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Kaupungin vahvuuksia ovat laadukas koulutustarjonta sekä monipuolinen elinkeinorakenne.

Kokkolan kaupunki - Savuton työpaikka Kokkolan kaupunki - Unicef lapsiystävällinen kunta